Έγκυος η Γουίτνεϊ Χιούστον!

19.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Γουίτνεϊ Χιούστον και την είδηση αποκάλυψε η ίδια η αοιδός, σε συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Γουίτνεϊ Χιούστον και την είδηση αποκάλυψε η ίδια η αοιδός, σε συναυλία της στην Αγία Πετρούπολη. Από τη Ρωσία ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία κι εκεί αποφάσισε να σκάσει το "παραμύθι" της εγκυμοσύνης. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο η όλη ατμόσφαιρα.

Η Χιούστον βρισκόταν πάνω στη σκηνή Ice Palace και σαν τελείωσε την ερμηνεία του άσματος I Will Always Love You είπε: "Αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στην κόρη μου Kristina αλλά και στο μελλοντικό μου μωρό, που έχω εδώ..." και έπιασε την κοιλίτσα της. Στιγμή συγκινητική, ενώ και η επόμενη που ακολούθησε ήταν ακόμη πιο συγκινητική. Είχε πολύ κλάμα, από την αοιδό και οι φαν της από κάτω δεν ήξεραν τι να κάνουν. Να ανέβουν πάνω στη σκηνή και να αρχίσουν να την παρηγορούν; Να της πουν ένα "Σώπασε καλή μου κι άλλες μείνανε έγκυες";

Τελικά, δεν το έκαναν κι άπλα έβλεπαν την Χιούστον να κλαίει επί σκηνής και να μιλάει στο τέλος για τον προσφάτως αποθανόντα πατέρα της John. Σε κάνει υπερευαίσθητη η εγκυμοσύνη! Το μωρό αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της καλλιτέχνιδας και το πέμπτο (καρπερός ο δικός σου) για τον σύζυγό της Bobby Brown.

Είθε αυτό το παιδί να κατευνάζει λίγο τα...πάθη του ζεύγους!