Παντρεύτηκε ο Λουτσιάνο Παβαρότι!

15.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες πριν μας αφήσει το 2003, ο Λουτσιάνο Παβαρότι αποχαιρέτησε το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: ντύθηκε γαμπρός. O.k. για μερικούς ο γάμος δεν είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες πριν μας αφήσει το 2003, ο Λουτσιάνο Παβαρότι αποχαιρέτησε το έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: ντύθηκε γαμπρός. O.k. για μερικούς ο γάμος δεν είναι και από τους καλύτερους τρόπους, όμως, για τον διάσημο τενόρο είναι, ο οποίος μετά από χρόνια σχέσης παντρεύτηκε την πρώην γραμματέα του, Νικολέτα Μαντοβάνι.

Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Παβαρότι, τη Μοντάνα σε ένα παλαιό θέρετρο παρουσία 600 καλεσμένων. Η λίστα περιλάμβανε και πολλούς διάσημους φίλους του ζεύγους, όπως ο Πλάθιντο Ντομίνγο, ο Χοσέ Καρέρας, ο Στινγκ, ο Μπόνο των U2 και η Ντονατέλα Βερσάτσε. Μάλιστα, ο Παβαρότι, ο οποίος συμβαίνει να είναι μέγας φιλάνθρωπος, ζήτησε από τους εκλεκτούς φίλους του με τις φουσκωμένες τσέπες, αντί πανάκριβων δώρων να δώσουν τα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εύγε στον γαμπρό, ο οποίος (για να μιλήσουμε λίγο και για την τελετή) ήταν μες στο άγχος. Και μετά σου λένε η πρώτη φορά είναι δύσκολη. Μωρέ τελικά, τα 100 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα. Ο Λουτσιάνο φορούσε ένα μαύρο κοστούμι και το διάσημο λευκό καπέλο του, ενώ η νύφη και η 11μηνη κόρη τους (ήταν παρανυφάκι) ήσαν ντυμένες με απαλά ροζ φορέματα δια χειρός Αρμάνι. Μη σκας Ντονατέλα μου που δε σε προτίμησαν. Τουλάχιστον ήσουν επίτιμη καλεσμένη! Η Νικολέτα - σε αντίθεση με τον Λουτσιάνο - ήταν πολύ άνετη, σε σημείο εκνευριστικό, απολαμβάνοντας το άγχος του γαμπρού.

Ας κάνω τώρα ένα flash back στο πως γνωρίστηκαν τα...παιδιά. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 1994 όταν η 24χρονη τότε Νικολέτα προσλήφθηκε ως προσωπική γραμματέας του 59χρονου τότε Λουτσιάνου. Ο Παβαρότι ήτο παντρεμένος με την Adua (έχει μαζί της 3 παιδιά), ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ερωτευτεί τρελά τη νεαρή κοπέλα και δύο χρόνια αργότερα να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη για χάρη της...