"Ελεονώρα χωρίς τσιφτετέλι, χωριάτικη χωρίς κρεμμύδι"!

15.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα είχε η «Πρωινή... Μελέτη» της Ελεονώρας και ξύπνησα πρωί πρωί Δευτεριάτικα για να δω το «πρωτάκι». Ξέρω, είμαι πολύ μαζόχα μερικές φορές, αλλά με το μπαρδόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα είχε η «Πρωινή... Μελέτη» της Ελεονώρας και ξύπνησα πρωί πρωί Δευτεριάτικα για να δω το «πρωτάκι». Ξέρω, είμαι πολύ μαζόχα μερικές φορές, αλλά με το μπαρδόν, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την πρεμιέρα της Μελέτη, σε αυτό το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα. Έτσι, με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο έμεινα να παρακολουθώ την Ελεονώρα ως θηλυκό... Γιώργο Παπαδάκη στο πιο life style του όμως.

Να σου πω ότι δεν μου κακοφάνηκε που δεν την είδα να ρίχνει την τσιφτετελιά της; Ψέματα θα είναι. Σχεδόν μελαγχόλησα που δεν την είδα να λικνίζεται, ενώ πάλι καλά που σηκώθηκε όρθια, γιατί δεν άντεχα άλλο Μελέτη καθιστή. Άσε, που συνέχεια έλεγα: «τώρα θα ρίξει την απορία τύπου Ελένη Μενεγάκη για τι ζέβρες και τις μέλισσες», αλλά φευ η Ελεονώρα είχε μπει για καλά στο πετσί του νέου της ρόλου. Μπορεί, πάλι, σε αυτό να είναι καλή η Ελεονώρα και τρία χρόνια που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ», να ήταν... έξω από τα νερά της.

Πάντως, όταν είδα ότι είχε καλεσμένο τον Δημήτρη Γρηγοράκη (τον διαιτολόγο του «Καφέ») με το ζόρι συγκράτησα τη συγκίνηση μου. Άσε, που περίμενα ότι τώρα θα εμφανισθεί η Λίτσα Πατέρα για να πει τα ζώδια. Αν και το τελευταίο είναι πολύ δύσκολο. Απ’ ο, τι κατάλαβα οι δυο τους δεν πρέπει να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μη σου πω, ότι δεν έχουν και καθόλου. Κι αν με τους παλιούς συνεργάτες της είχε τα προβληματάκια της, με τους καινούργιους φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα. Ξέρεις, τι είναι να σε συμπαθήσει ο Βαγγέλης Γκούμας; Μεγάλο πράγμα και ρώτα για του λόγου το αληθές την Έμυ Λιβανίου!