Ο Γρηγόρης απαντά στον Μουτσινά!

12.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά και τις κατηγορίες του ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει τους πρώην συνεργάτες του και ότι δεν είναι φίλοι κι άλλα τέτοια, ο Γρηγόρης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα μετά τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά και τις κατηγορίες του ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει τους πρώην συνεργάτες του και ότι δεν είναι φίλοι κι άλλα τέτοια, ο Γρηγόρης αποφάσισε να μιλήσει. Όχι, δεν το έκανε με τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά έδωσε συνέντευξη στο TV Zapping και μίλησε για όλα. Κυρίως, για τον Μουτσινά και αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά, που ο «Αρνι» αποκηρύσσει τον τίτλο του καλού παιδιού και ωσάν άλλο... κακό παιδί απαντάει στα ίσια σε σπόντες κι ευθείες βολές, που δέχτηκε και δέχεται.

«Δεν κρίνω ανακόλουθους ανθρώπους» λέει και ουπς... πόντος για τον Γρηγόρη. Προφανώς, το «ανακόλουθος» πηγαίνει στον Μουτσινά και σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι ποτέ δεν θα βρεθεί απέναντι από εκείνον. Πόντος, πόντος δεν το συζητώ. Βέβαια, ο Αρναούτογλου δε μένει εκεί και λέει για το δίδυμο Ζαρίφη - Μουτσινά (που περισσότερο είναι τα λέω στη Ζαρίφη να τα ακούσει ο Μουτσινάς) ότι κάποιοι θέλουν κάτι περισσότερο, άλλοι να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, άλλοι μεγαλύτερο ρόλο στην τηλεόραση και άλλοι... να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη!

Χμ, αυτή η δήλωση μου αρέσει περισσότερο. Και τον Γρηγόρη τον προτιμώ έτσι και ουχί σε ρόλο... Νίκου Ξανθόπουλου, που όλοι τον χτυπούν κι αυτός γυρίζει και το άλλο μάγουλο. Μπρρ. Τώρα, όμως, πήρε φόρα κι όποιον πάρει... Χάρος. Μάλιστα, για τον Μουτσινά (εμμέσως πλην σαφώς) είπε ότι δεν μπορεί να τον κρίνει επαγγελματικά από τη στιγμή που δεν έχει δει... τι ψάρια πιάνει! Ωραίος ο Γρηγόρης, δεν το συζητώ, αλλά για καλό και για κακό πάω να κοιταχτώ, γιατί ανησυχώ με αυτό τον ενθουσιασμό μου.