Ένα σκάφος για τη Στέλλα!

12.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω γενέθλια έχω η φτωχή πλην τίμια κοινή θνητή κα τι δώρο μου παίρνει ο σύντροφός μου; Αν το θυμηθεί, στην καλύτερη περίπτωση να μου πάρει ένα ρολογάκι των 150 ευρώ. Που μετά στάνταρ θα τα κλαίει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω γενέθλια έχω η φτωχή πλην τίμια κοινή θνητή κα τι δώρο μου παίρνει ο σύντροφός μου; Αν το θυμηθεί, στην καλύτερη περίπτωση να μου πάρει ένα ρολογάκι των 150 ευρώ. Που μετά στάνταρ θα τα κλαίει και θα μου το κοπανάει για το υπόλοιπο της σχέσης μας. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για την Στέλλα Μπεζεντάκου. Γιατί, μία είναι η Στέλλα, είναι φίρμα μεγάλη και στην αφεντιά της φτουράει τουλάχιστον μία τζιπάρα.

Έλα, όμως, που η Στέλλα έχει γαλαντόμο φίλο, που δε λυπάται τα λεφτά και στα γενέθλια της τής έκανε δώρο ένα σκάφος! Κι εγώ στην αρχή νόμιζα? σκάφη. Αλλά όχι, πρόκειται για σκάφος και δεν είναι από τη συλλογή των... playmobil! Πόσα μέτρα είναι, θα σε γελάσω. Ούτε η Μπεζεντάκου ξέρει, διότι το κορίτσι χάρηκε τόσο από το δώρο, που θα ήταν μεγάλη γυφτιά να αρχίσει να το μετράει πόντο πόντο και να μας πει μετά: «Ο καλός μου μού πήρε ένα σκάφος 50 μέτρα». Λέμε τώρα.

Και είναι τέτοιος φιλότιμος άνθρωπος που το σκάφος είναι στο όνομα της Στέλλας. Αμέ. Κι έχει όλα τα εξαρτήματα. Από καρέκλες, κρεβάτι, μέχρι καπετάνιο και δώρο τον μούτσο. Η Μπεζεντάκου θα κάνει άμεσα το πρώτο της ταξίδι, ενώ φιλοδοξεί να το οδηγήσει κάποια μέρα. Χμ. θα γλιτώσουν τα τραμ, αλλά θα πρέπει να φυλάγονται τα πλοία. Μη σου πω και τα υποβρύχια, διότι η Στέλλα ένα θεματάκι με την οδήγηση και τα ατυχήματα το έχει.