Ο... μυστικός γάμος Μαστροκώστα - Δέλλα!

12.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τα λαγωνικά των κουτσομπολίστικων εκπομπών να τους ψάχνουν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής κι αφού έζησαν σκηνές καταδίωξης μέχρι να τους ξεφύγουν, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τα λαγωνικά των κουτσομπολίστικων εκπομπών να τους ψάχνουν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής κι αφού έζησαν σκηνές καταδίωξης μέχρι να τους ξεφύγουν, ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα... μαύρα τα μεσάνυχτα. Ο γάμος τους τελικά έγινε στο δημαρχείο της Κηφισιάς στις 10 το βράδυ και καλεσμένοι ήταν οι γονείς και τα αδέλφια, καθώς και λίγοι καλοί τους φίλοι, όπως ο Κώστας Κατσουράνης, η Ορθούλα Παπαδάκου και ο Χάρης Σιανίδης, ο οποίος ήτο βαθύτατα συγκινημένος που ανήκε στους «έξι εκλεκτούς φίλους».

Η εφτά μηνών έγκυος Γωγώ φορούσε μία λευκή αέρινη τουαλέτα από τον Βασίλειο Κωστέτσο, που την βοηθούσε αρκετά στην προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Και στην καταδίωξη, διότι αν πιστέψουμε το «ρεπορτάζ» ότι πήδηξε μάντρες και φράχτες για να ξεφύγει από τα λαγωνικά, θα πρέπει να σήκωσε την τουαλέτα μέχρι το λαιμό. Ο Δέλλας, πάλι, φορούσε ένα κοστούμι του Μανιάτη, επίσης καλός φίλος της Γωγούς.

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι και οι λίγοι καλεσμένοι πήγαν σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής, όπου αποχώρησαν γύρω στις τρεις τα ξημερώματα. Το ζευγάρι τις επόμενες μέρες θα φύγει για την Κύπρο, ενώ σε δύο μήνες από τώρα θα υποδεχτούν την κόρη τους, Βικτωρία. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει, αφού η Μαστροκώστα θα γεννήσει τη μικρή στην Αθήνα. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου, μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους.