Ούτε να παντρευτείς, δεν μπορείς!

12.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Για δες καιρό που διάλεξε η Γωγώ να παντρευτεί. Τώρα που ξεκίνησαν τα κουτσομπολίστικα και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ αυτών άφησαν το ρεπορτάζ παραλίας και Μυκόνου κι επέστρεψαν στην Αθήνα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Για δες καιρό που διάλεξε η Γωγώ να παντρευτεί. Τώρα που ξεκίνησαν τα κουτσομπολίστικα και οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ αυτών άφησαν το ρεπορτάζ παραλίας και Μυκόνου κι επέστρεψαν στην Αθήνα». Και τι σημαίνει αυτό; Για την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα σημαίνει ότι ο πολιτικός γάμος τους, μόνο μυστικός δεν ήταν, ενώ εμείς οι υπόλοιποι μείναμε να παρακολουθούμε (όσοι δηλαδή είχαν κουράγιο) τα «λαγωνικά» των εκπομπών να έχουν ξαμοληθεί στο λεκανοπέδιο και να ψάχνουν τα δημαρχεία πού θα γίνει ο περιβόητος γάμος.

Ελληνικό, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Μαρούσι, Εκάλη, Κηφισιά παντού υπήρχε ένα «λαγωνικό» για να ψάξει τα κιτάπια του δημαρχείου, μπας και βρει το όνομα τους. Κι από πάνω να έχεις τη μουσική να παίζει λες κι επρόκειτο για καταδίωξη. Μπρρρ. Αμ, έξω από το σπίτι του ζευγαριού; Εκεί να δεις τι πανικός έγινε. Κι όσο κανείς από αυτούς δεν επιβεβαίωνε ότι παντρεύονται, τόσο τα «λαγωνικά» πείσμωναν κι επέμεναν. Για να καταλάβεις, η μάνα Γωγούς - που από το Μεσολόγγι είναι η γυναίκα - πάνω στον πανικό και το άγχος που είχε το μικρόφωνο στο στόμα, δήλωσε ότι είναι γειτόνισσα Γωγούς, που μάλλον πήγε σπίτι της να δανειστεί ένα κουτάλι ζάχαρη.

Τέτοιο κυνηγητό, μήτε που είχα ξαναδεί. Και τόσα νεύρα πάλι δεν είχα ξαναδεί. Το ζευγάρι, τελικά, κατάφερε να «ξεφύγει» από την καταδίωξη κι όταν τα λαγωνικά εντόπισαν ότι ο γάμος θα γίνει στο δημαρχείο της Κηφισιάς, ήταν πλέον αργά. Είχαν πια παντρευτεί. Εκεί, να δεις νεύρα. Δώδεκα ώρες καταδίωξης και να το χάσουν; Κι όπως καταλαβαίνεις, την επόμενη μέρα, από το πρωί κιόλας άρχισε το γνωστό «στόλισμα» σο ζευγάρι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά, που τα δικά της «λαγωνικά» στόλισαν την Γωγώ και τον Δέλλα λες και ήταν... χριστουγεννιάτικα δέντρα!