Γιατί η Μιμή παντρεύεται τον Πολύζο;

11.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μου πήρε κάνα δεκάλεπτο μέχρι να καταλάβω γιατί ο Σωτήρης Πολύζος παντρεύεται τη Μιμή Ντενίση. Και για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν χρειαζόταν κοτζάμ συνέντευξη για να το εξηγήσει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μου πήρε κάνα δεκάλεπτο (όσο δηλαδή χρειάστηκε για να διαβάσω τη συνέντευξη) μέχρι να καταλάβω γιατί ο Σωτήρης Πολύζος παντρεύεται τη Μιμή Ντενίση. Και για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν χρειαζόταν κοτζάμ συνέντευξη για να το εξηγήσει. Ένα «είμαι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη της» αρκούσε για να το καταλάβουμε. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εξηγήσει η Μιμή Ντενίση γιατί τον παντρεύεται.

Και μόνο από τη δήλωση του... βαριά ερωτευμένου Ποζύλου ότι η Ντενίση είναι «η γιατρός του θεάτρου», μας αρκεί. Τον άντρα που σου κάνει τέτοιο κομπλιμέντο τον παντρεύεσαι χωρίς δεύτερη σκέψη. «Γιατρός του θεάτρου». Αυτό είναι καλύτερο και από μία πρόταση γάμου. Ζήτημα είναι η ίδια η Μιμή να έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο για τον εαυτό της. Γενικά, ο Πολύζος μιλάει για τη Ντενίση και καταλαβαίνεις ότι στάζει μέλι. Κάνεις έτσι στη σελίδα και βλέπεις ότι έχει κολλήσει το χέρι σου.

Εμ, τόσα χρόνια ο άνθρωπος «πλεύριζε» την ηθοποιό. Στην αρχή η γνωριμία τους ήτο επεισοδιακή, μετά έγιναν φίλοι και στο τέλος ζευγάρι και ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι είναι. Τα αγαθά (Μιμή Ντενίση) κόποις κτώνται. Αν και ο ίδιος από την αρχή είχε το προαίσθημα (να το πω;) ότι θα είχε τέτοια ευτυχή κατάληξη η γνωριμία του μαζί της, αλλά δεν το έλεγε πουθενά για να μην τον περάσουν τρελό.