Η Ελεονώρα δεν θέλει "παλάτια κι αστέρια"!

11.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άπονε ΑΝΤ1 με πέταξες στου δρόμου την άκρη, με αδίκησες. Ούτε μια στιγμή δεν είπες να μου διώξεις το δάκρυ, με κυνήγησες. Άπονε ΑΝΤ1 δεν ήθελα παλάτια κι αστέρια να μου χάριζες, μια μπουκιά ψωμί για μένα την ορφανή περιστέρα, να χαλάλιζες».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άπονε ΑΝΤ1 με πέταξες στου δρόμου την άκρη, με αδίκησες. Ούτε μια στιγμή δεν είπες να μου διώξεις το δάκρυ, με κυνήγησες. Άπονε ΑΝΤ1 δεν ήθελα παλάτια κι αστέρια να μου χάριζες, μια μπουκιά ψωμί για μένα την ορφανή περιστέρα, να χαλάλιζες». Βασικά, οι του ΑΝΤ1 χάρισαν ένα πολυτελές τζιπ στην Ελεονώρα Μελέτη, αλλά με το μπαρδόν κιόλας, τι να το κάνει η χαμηλόμισθη παρουσιάστρια; Σάμπως τρώγεται; Εξάλλου, η Ελεονώρα στη συνέντευξη της στο Down Town είναι ξεκάθαρη: «δεν την ενδιαφέρουν τα χρήματα και δεν δουλεύει με σκοπό αυτά».

Ούτε παλάτια ήθελε, ούτε θρόνους. Άλλωστε, η ίδια δεν πιστεύει στους τίτλους «βασίλισσα» και «πριγκίπισσα» οπότε τι να τα κάνει τα... μεγαθήρια; Η αλήθεια είναι, όμως, ότι στο μισθό της θα ήθελε το κάτι παραπάνω, διότι από τους παρουσιαστές ήταν η πιο χαμηλόμισθη. Για να καταλάβεις, όταν δούλευε ως καθηγήτρια έβγαζε τα διπλάσια χρήματα από εκείνα που έπαιρνε ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ». Μάθημα σε όλα τα παιδιά του λεκανοπεδίου έκανε ή στον ΑΝΤ1 την πλήρωναν ως... σερβιτόρα και ουχί παρουσιάστρια του «Καφέ»;

Πάντως, η Ελεονώρα αν και δεν είχε θέμα με τα χρήματα, ένιωθε ενοχλημένη από το γεγονός ότι την περίοδο που έκανε πρωτιές, εκείνη δεν είχε «χρυσό» συμβόλαιο, όπως οι υπόλοιποι ανταγωνιστές. Αλλά αυτά πια είναι περασμένα ξεχασμένα, αφού η Μελέτη έφυγε από τον ΑΝΤ1 και στο Star που πήγε, μάλλον δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους οικονομικά προβλήματα. Δεν είπε κάτι σχετικό, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον σε αυτό το κανάλι δεν θα... αναπολεί τα χρόνια που ήταν καθηγήτρια.