Νάντια Χαλαμανδάρη: Από την αγκαλιά του Παπαμιχαήλ... βασιλομήτωρ στην Ισπανία

07.03.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, άκου τώρα κάτι παιχνίδια που παίζει η ζωή! Σήμερα όλα τα εγχώρια ΜΜΕ μιλούν για την ελληνίδα δημοσιογράφο που περιμένει το παιδί ισπανού πρίγκιπα, παιδί που ενδέχεται να φτάσει μέχρι και το... στέμμα.

"Γνωστή", "πασίγνωστη", ή "διάσημη", όπως αναφέρεται σε μερικές περιπτώσεις, ο λόγος για τη Νάντια Χαλαμανδάρη, την οποία έχουμε γνωρίσει και στην ελληνική τηλεόραση πριν από 10 χρόνια μέσα από ένα όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμα... "Who cares?" τώρα πια, θα μου πεις, αλλά έτσι για την ιστορία, το θυμόμαστε.

Το "παραμύθι" που μαθαίνουμε σήμερα μέσα από ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" -και είχε φιλοξενηθεί πριν λίγες μέρες στο ισπανικό περιοδικό "Hola"- έχει πρωταγωνιστές τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο, πρώτο εξάδελφο του βασιλιά της χώρας Φελίπε, και την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Νάντια Χαλαμανδάρη [φωτό επάνω]

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η 42χρονη δημοσιογράφος είναι έγκυος και μάλιστα σε αγοράκι! Το φύλο του μωρού το τονίζουμε γιατί αυτή τη στιγμή, διάδοχος του θρόνου είναι μεν η πρωτότοκη του βασιλιά Φελίπε, Λεονόρ, όμως αυτό ενδεχεται να αλλάξει αν γεννηθεί άλλο αρσενικό μέλος που θα περάσει μπροστά της στην κούρσα της διαδοχής.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο γιος της "δικής" μας Νάντιας και του 41χρονου πρίγκιπα Φερνάντο [φωτό κάτω] να είναι ο επόμενος διάδοχος του ισπανικού θρόνου. Αν μιλάμε για παιχνίδια της μοίρας...

Και για να επιστρέψουμε στα δικά μας... Ας θυμηθούμε τι ρόλο έπαιξει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε όλα αυτά...

Τον Οκτώβρη του 2006, ο γιος της Αλίκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η καλή του φίλη -όπως παρουσιαζόταν- Νάντια Χαλαμανδάρη, ξεκίνησαν να παρουσιάζουν από κοινού την εκπομπή «Αντ- Star Νιουζ», όπου σχολίαζαν διάφορα θέματα από την πολιτική, κοινωνική και καλλιτεχνική ζωή, στη συχνότητα του Star.

Η εκπομπή δεν "πήγε" καθόλου, αγαπημένε μου Σωτήρη αλλά στην τελική, τα πράγματα δεν πήγαν κι άσχημα για τη δημοσιογράφο που, όπως όλα δείχνουν θα προκύψει "βασιλομήτωρ".

"Μην κοιτάς τα στραβά μου πόδια", έλεγαν οι παλιοί. "Κοίτα την ίσια μου την τύχη". Όχι πως το κορίτσι έχει στραβά πόδια, όμως η παροιμία ταιριάζει γάντι αν θεωρήσουμε ότι η καριέρα της στην τηλεόραση δεν ξεκίνησε και με το δεξί.

Με το καλό λοιπόν να έρθει το μωράκι. Γερό, τυχερό και να φέρει τις ελληνικές ρίζες και πάλι στον ισπανικό θρόνο. Ας θυμίσουμε για την ιστορία ότι η μητέρα του νυν βασιλιά Φελίπε, βασίλισσα Σοφία είναι αδελφή του δικού μας, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Είδες Σωτήρη; Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, την Ελλάδα θα βρεις από κάτω.

Ζωή Κίττα