Χρηστίδου: Αδύνατη και παχουλή μέσα στην ίδια μέρα [photos]

08.03.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Σίσσυ Χρηστίδου σχετικά με τα κιλά της, δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη.

Η Σίσσυ είναι πανέμορφη και το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά της,δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανένα.

Το πρόβλημα όμως, ξεκινά από τη στιγμή που η Σίσσυ, ως σχεδιάστρια επιλέγει να φορέσει τα ρούχα που πωλούνται μέσα από το e-shop κατάστημά της και στα οποία δείχνει σούπερ αδύνατη.

Έχουμε λοιπόν το εξής πρόβλημα: Μέσα στην ίδια ημέρα, ανεβαίνουν φωτογραφίες στις οποίες η Χρηστίδου διαθέτει αναλογίες μοντέλου αλλά και φωτογραφίες με παραπανίσια κιλάκια.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο λοιπόν: Είτε το Σισσάκι δεν περνάει όλες τις φωτογραφίες από apps που σου κόβουν κιλά ή πραγματικά τα ρούχα της είναι μαγικά και μπορούν να μας αδυνατίσουν όλες!

Metallic leggings, amazing prints & long tops perfect for this beautiful spring! 🌾 #NewArrivalsEveryDay #MetallicLeggings #LeopardTheme Shop online @sissychristidoucom www.sissychristidou.com

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 🌾Sissy🍂✌ (@sissychristidou) στις

SS16 #campaign #SissyChristidouCom Photo by @george_kostopoulos Styling by @chrysanthithomatos9 Makeup & hair by @larou1

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης 🌾Sissy🍂✌ (@sissychristidou) στις

Βέβαια Σωτήρη μου, ό,τι κι αν γράψω εγώ, η Σίσσυ μάλλον θα κάνει όπως και πέρσι δίαιτα- αστραπή και θα είναι πιο φιτ από ποτέ στις πλαζ.