Πώς μπορείς να μπεις στο πάνελ της Μενεγάκη: Κάν'το όπως η Τζωρτζέλα

10.03.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ξέρεις ότι χρόνια τώρα θέλω να μπω στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη ή έδτω βρε αδερφέ σε ένα τηλεοπτικό πάνελ.

Η φετινή συνεργάτιδα της Ελένης Τζωρτζέλα Κόσιαβα, εξηγεί πόσο εύκολο είναι να ενταχθεί κανείς στο πάνελ της Ελένης.

Ούτε μέσο χρειάζεται, ούτε να παρακαλέσεις, το μόνο που πρέπει να κάνεις, όπως φαίνεται, είναι να έχεις ανοιχτό το τηλέφωνό σου:

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου το περασμένο καλοκαίρι, τον Ιούλιο, και μου είπαν να κάνουμε ένα ραντεβού. Έτσι ξεκίνησαν όλα», εξηγεί η Τζωρτζέλα για να συμπληρώσει:

«Την Ελένη την είχα συναντήσει δύο – τρεις φορές αλλά δεν είχαμε σχέση. Είχαμε μιλήσει τυπικά και αυτό ήταν όλο.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο πλατό της εκπομπής και συναντηθήκαμε νομίζω πως υπήρξε μια αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά μας.

Εγώ τη θαύμαζα και την εκτιμούσα πριν καν την γνωρίσω και θεωρώ μεγάλη τύχη αυτές τις εποχές να δουλεύεις σε μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και με ανθρώπους που δεν νιώθεις καμία αγωνία και ανασφάλεια. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και σήμερα έχω τρακ απέναντί της.Το να δουλεύεις με την Ελένη είναι μεγάλη τύχη».

Και δεν σταματά εκεί η πρώην συνεργάτης και της Ελεονώρας Μελέτη. Το εγκώμιο που πλέκει στο Λενιώ συνεχίστηκε ως εξής στο περιοδικό You:

«Δεν νομίζω ότι της αρέσουν οι τίτλοι. Αλλά εγώ θα σου πω για μένα. Είναι μεγάλη μου τιμή να δουλεύω με μια γυναίκα που 25 χρόνια είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση και ο κόσμος την ακολουθεί και την αγαπά σαν κάτι πολύ δικό του.

Αυτό από μόνο του κάτι λέει. Η Ελένη είναι μεγάλη αξία στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο», είναι ταλαντούχα, εργασιομανής και τίποτα στη ζωή της δεν της ήρθε, πιστεύω, τυχαία. Από τη συνεργασία μου αυτή έχω καταλάβει ότι είναι δίκαιη, γενναιόδωρη και δοτική στους συνεργάτες της»