"Μα το ορκίζεται, δεν συνεργάζεται με την Πέγκυ"!

25.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις χειρότερες αναμνήσεις φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Θεοφάνους από τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα κι αυτό το καταλαβαίνεις, με το που τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να συνεργαστεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις χειρότερες αναμνήσεις φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Θεοφάνους από τη συνεργασία του με την Πέγκυ Ζήνα κι αυτό το καταλαβαίνεις, με το που τον ρωτήσεις αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί της. Βασικά, πρέπει να τον ρωτήσεις σιγά σιγά γιατί αν το πεις απότομα, ίσα που θα πάθει κάτι ο άνθρωπος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του (και από τις λίγες που δίνει) σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο Θεοφάνους απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί πάλι με την Πέγκυ. Τους λόγους δεν τους εξήγησε, αλλά όλοι θυμόμαστε πως στη μία και μοναδική φορά που συνεργάστηκαν (και της είχε δώσεις τα καλύτερα τραγούδια) η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήτο εκρηκτική. Γι αυτό και δεν ακολούθησε δεύτερη, ενώ είχε ακουστεί κάτι τέτοιο.

Φήμες για επικείμενη συνεργασία τους ακούστηκαν και φέτος το καλοκαίρι, αλλά ο Θεοφάνους με τη δήλωση του «δεν συνεργάζομαι ξανά με την Ζήνα» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αντίθετα, θεωρεί τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο από τις καλύτερες στην καριέρα του, όπως επίσης με την Χαρούλα Αλεξίου.