Θα πίνουμε "Καφέ"... γελώντας!

25.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πρωινό Καφέ» θα προσφέρουν και η Κατερίνα Ζαρίφη με το Νίκο Μουτσινά, παρόλο που στην αρχή σκέφτονταν να αλλάξουν το όνομα της εκπομπής, αφού αυτή θα αλλάξει ριζικά και δεν θα θυμίζει τον all time classic Καφέ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πρωινό Καφέ» θα προσφέρουν και η Κατερίνα Ζαρίφη με το Νίκο Μουτσινά, παρόλο που στην αρχή σκέφτονταν να αλλάξουν το όνομα της εκπομπής, αφού αυτή θα αλλάξει ριζικά και δεν θα θυμίζει τον all time classic Καφέ. Ωστόσο, εκεί στον ΑΝΤ1 το σκέφτηκαν καλά κι αποφάσισαν τελικά να μη δώσουν άλλο όνομα στην εκπομπή, διότι είναι μεγάλο ρίσκο και στους χαλεπούς τούτους τηλεοπτικούς καιρούς δε λέει να παίρνεις... τολμηρές αποφάσεις.

Εξάλλου, το όνομα είναι πιο... all time classic και από τη θεματολογία. Όσον αφορά τη δομή της εκπομπής, Ζαρίφη και Μουτσινάς θέλουν να κάνουν πολλές καινοτομίες, με το καυστικό χιούμορ των δύο να είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Άσε, που θέλουν να πιάσουν το νεανικό κοινό, που δε δείχνει και ιδιαίτερη προτίμηση στα πρωινάδικα.

Η αποστολή των δυο παρουσιαστών είναι ολίγον τι δύσκολη, αφού το νεανικό κοινό εκείνες τις ώρες ή που θα δουλεύει ή που θα είναι στο σχολείο ή που θα κοιμάται! Οι νοικοκυρές ας πούμε είναι πιο πιστό κοινό κι εκεί θα δείξει αν οι πρώην συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου μπορούν να τα καταφέρουν. Άσε, που οι φήμες και τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι Μουτσινάς και Ζαρίφη δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, όλο και πληθαίνουν. Πάντως, οι δυο τους κατάφεραν ενωμένοι να μην μπει τρίτο πρόσωπο στην παρέα τους (βλέπε Ζέτα Μακρυπούλια) και να είναι αυτοί οι μοναδικοί παρουσιαστές.