Χώρισαν ξανά Αραβανή - Φραγκολιάς!

22.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα» είναι η περίπτωση του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή, οι οποίοι δουλειά δεν έχουν και δουλειά βρίσκουν. Χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα» είναι η περίπτωση του Κώστα Φραγκολιά και της Ευαγγελίας Αραβανή, οι οποίοι δουλειά δεν έχουν και δουλειά βρίσκουν. Χωρίζουν κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω το ζευγάρι είναι χωρισμένο και μάλιστα κάνουν χωριστές διακοπές. Αυτός παρέμεινε στη Μύκονο κι εκείνη πήγε στη Λευκάδα.

Ουπς. Τι deja vu είναι αυτό; Πέρυσι ακριβώς τέτοια περίοδο Φραγκολιάς και Αραβανή ήταν χωρισμένοι και πάλι βρίσκονταν ο ένας στη Μύκονο και ο άλλος στη Λευκάδα. Με το που ήρθε, όμως, το Φθινόπωρο έσμιξαν και πάλι. Κάτι ανάλογο δεν αποκλείεται να γίνει και φέτος. Εξάλλου μέσα σε ένα χρόνο έχουν χάσει και οι ίδιοι το λογαριασμό πόσες φορές έχουν χωρίσει κι επανασυνδεθεί.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός, αφού και οι ίδιοι κουράστηκαν με τα συνεχή On/off στη σχέση τους. Εμείς να δεις κούραση που τραβάμε. Μάλιστα, η Ευαγγελία πριν φύγει για Λευκάδα ήταν επίσης στη Μύκονο και παρόλο που οι δυο τους βρίσκονταν στο ίδιο μέρες, τις ίδιες μέρες δε συναντήθηκαν καθόλου. Αντίθετα απέφευγαν συστηματικά ο ένας τον άλλον. Αυτό κανονικά κάτι λέει, αλλά στην περίπτωση τους μάλλον δε λέει τίποτε. Έχεις ακουστά, άλλωστε το.... «εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»!