Είναι η Σπυροπούλου χοντρή; Όχι, το ολόσωμο παχαίνει!

25.08.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τη στιγμή που σου γράφω τις αράδες τούτες, το ομολογώ: έχω φάει πολύ! Σούζι δεν είμαι και δεν ψεύδομαι, το καλοκαίρι τούτο και τη γουρνοπούλα μου την ξεψάχνισα και την μπύρα μου την ήπια!

Κι εκεί που ντάλα ο ήλιος ήθελα να πιω κι ένα κοκτέιλ παραπάνω, σέρφαρα και στο νετ, κι έπεφτα πάνω σε κάτι ενοχλητικούς που τα έβαζαν μια με τη Χρηστίδου και το ρετούς, μια με την Σπυροπούλου και το ρετούς, τελευταία και με την Τσιμτσιλή.

Στης Στάη το μαγαζί, μάνιασαν σου λέει με το κορμί της Σπυροπούλου που είναι λέει τροφαντό και θα πρέπει να ζητήσει από τα περιοδικά να μην της κάνουν τόσο φότοσοπ. Δηλαδή, δεν μπορείς στο Ελλάντα να έχεις καμπύλες; Μόνο οι Καρντάσιαν στο Λος Άντζελες να πλουτίζουν με ένα πισινό ΝΑ με το συμπάθειο. Στο Ελλάντα, πρέπει να είσαι 50 χρονών, να έχεις κάνει 2-3 παιδιά και το κορμί σου να είναι λαμπάδα. Σοβαρά δηλαδή, αυτό είναι το φυσιολογικό;

Άσε τον άλλο, το Νάσο, που όλο το καλοκαίρι έφαγε κόλλημα με τα κιλά της Χρηστίδου. Κάθε ποστάρισμά του κι ένα "σοκ, η Χριστήδου, πάχυνε η Χρηστίδου, το ρετούς της Χρηστίδου". Βρε φίλε, εσύ που τα γράφεις δηλαδή έχεις δίπλα σου τη Ζιζέλ; Η γυναίκα σου δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας, που θα «πυροβολήσουμε» τη Σίσσυ, που έκανε και 4 μήνες δίαιτα!

Τελευταίο θύμα, η Τσιμτσιλή. Έχει κοιλιά σου λέει και φαίνεται. Ε, στην Πάρο ήταν, θα έφαγε το κάτι παραπάνω κι αρχίσαμε πάλι με το ρετούς και το φότοσοπ!

Τα συμπεράσματά μου είναι τρία από το καλοκαίρι τούτο:

1. Τα περιοδικά φταίνε στο λέω. Κι εμένα αν μου έκανες ρετούς, μια χαρά σαν το παγώνι θα πόζαρα, παρά τα κιλά (και την κοιλιά μου).

2. Φαίμε κι εμείς, που όπου δούμε τη λέξη ρετούς και φότοσοπ, κάνουμε το κλικ σε κλάσμα δευτερολέπτου.

3. ΤΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΠΑΧΑΙΝΕΙ. Και στις τρεις άνωθι περιπτώσεις, οι σταρ φορούσαν ολόσωμο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Η Κατίνα