Θα πάθεις σοκ: Αυτό είναι τελικά το κορμί της Χρηστίδου; (φωτό)

13.08.2015
Η περίπτωση της Σίσσυς Χρηστίδου - δεν θα το κρύψουμε - μάς έχει προβληματίσει τα μάλα. Γιατί ενώ στο Instagram βλέπουμε την παρουσιάστρια πιο κορμάρα από ποτέ, στα περιοδικά είναι μια άλλη... πιο τσουπωτή!

Η Σίσσυ τους τελευταίους μήνες, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε τη δίαιτα της, δεν έχει σταματήσει να μας βομβαρδίσει με φωτογραφίες της, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό με τα αποτελέσματα.

Ειδικά το καλοκαίρι, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της, που αποκαλύπτουν ένα εκπληκτικά αδυνατισμένο κορμί. Ούτε σε φωτογραφήσεις με ρετουσάκι δεν την έχουμε δει έτσι. Και όλοι έχουμε να λέμε για το πόσο κορμαρα έχει γίνει.

Κι έρχονται τώρα φωτογραφίες της Σίσσυς από παραλία της Χαλκιδικής και μας ανατρέπει - κατά κάποιον τρόπο - την εικόνα που είχαμε. Γιατί βλέπεις, στις φωτό που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ και απαθανάτισε ο φακός του, η Χρηστίδου και τσουπωτή είναι και καμπύλες έχει και καμία σχέση με τις φωτό της στο Instagram δεν έχει.

Να μη βοηθάει η σταση του σώματος, αφού στη μία είναι καθισμένη στη θάλασσα; Μπορεί. Αλλά σε άλλη είναι όρθια και το διχτυωτό καφτάνι που φορά δεν είναι αρκετό για να κρύψει τις ζουμερές καμπύλες. Που μια χαρά είναι κι έτσι δεν το συζητάμε, αφού η γυναίκα πρέπει να έχει και τα πιασίματα της. Μην τα ισοπεδώσουμε και όλα.

Εξάλλου, αυτη δεν είναι η πρώτη φορά που περιοδικό "εκθέτει" την παρουσιάστρια. Πριν λίγες μέρες, η Σίσσυ είχε ανεβάσει το Instagram φωτογραφία της στη θάλασσα με μαύρο ολόσωμο μαγιό. Και ήταν το κορμί της... κορμάρα! Έλα, όμως, που την ίδια περίοδο το περιοδικο Hello δημοσίευσε φωτογραφία της στη θάλασσα με το ίδιο μαγιό και το κορμί της δεν είχε σχέση με εκείνο που μας είχε δείξει η ίδια στα social media!!!

Αλλά απορούμε, γιατί η Σίσσυ δεν αφήνει να φαίνονται οι πληθωρικές της αναλογίες, αλλά κάνει η ίδια ρετούς στον εαυτό της; Γιατί, όπως και να το κάνουμε, αν βάλουμε κάτω τις φωτό στο Instagram και τις φωτό στα περιοδικά, σε μία απο τις δύο περιπτώσεις έχει παίξει ρετουσάκι. Και δε θέλει μεγάλη φαντασία για να καταλάβουμε, το πού;

Τέλος πάντων, είτε έτσι ειτε αλλιώς, η Σίσσυ είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της showbiz και χωρίς αμφιβολία, διαθέτει από τα ωραιότερα πρόσωπα, με ή χωρίς μακιγιάζ!