Άντρες ακούτε: η Στικούδη δεν θα κάνει γυμνή φωτογράφηση

07.08.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έλιωσα τα δαχτυλάκια μου όλο το καλοκαίρι να γράφω για τις σέξι- σούπερ σέξι-καυτές- σούπερ καυτές εμφανίσεις της Κατερίνας Στικούδη.

Πώς έχεις σκεφτεί την πρόταση γάμου;

Δεν την έχω σκεφτεί καθόλου. Δεν έχω ονειρευτεί να γονατίσει, να ανοίξει το κουτάκι, να βγει το διαμαντάκι! Όλο αυτό δεν το έχω ονειρευτεί και δεν το ονειρευόμουν και ποτέ. Δεν είναι στο μυαλό μου.

Κι έρχεται τώρα η τραγουδίστρια, ράπερ, πρώην μοντέλο, εστεμμένη να μας αποκαλύψει στο περιοδικό You αν θα έκανε λέει γυμνή φωτογράφηση.

«Βράχος» εκεί το Κατερινιώ. «Δεν έχω κάνει ποτέ και δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφηση», τονίζει η Στικούδη, κι εκεί γίνομαι πιο ξανθιά κι από τις ξανθιές.

Βρε πώς είχα την εντύπωση ότι στο σέξι βαρόμετρο η Στικούδη έχει χτυπήσει εδώ και καιρό κόκκινο; Και τι εννοεί η Στικούδη όταν λέει δεν θα έκανα γυμνή φωτογράφηση; Γιατί αν κρίνουμε από τα ανύπαρκτα κορμάκια, τα σέξι μαγιό, ε, δεν το λες ότι απέχουμε και πολύ από το φουλ γυμνό.

Τώρα αν ανησυχείς, μάθε πως η Στικούδη είναι καλή νοικοκυρά αλλά δουλειές με 12ποντα δεν κάνει!

«Είμαι στο σπίτι κυρά και νοικοκυρά αλλά δούλα κανενός. Όμως είμαι και κάτι που δεν το πιστεύει κανένας. Είμαι σίφουνας! Βάζω χρονοδιακόπτη και μέσα σε δύο ώρες έχω κάνει όλο το σπίτι. Καθαρίζω, πλένω, είμαι κυρία του σπιτιού μου. Τι να φοράω; Τα 20ποντα; Είμαι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους που όταν αποφασίσει να κάνει δουλειές θα βάλει αυτά που πρέπει».

Στο You που κυκλοφορεί .... @fjo_fashion ❤❤❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @stikoudikaterin στις

Όσο για το αν καμαρώνει ο σύντροφος της Στικούδη για όσα βλέπει από την ίδια, εκείνη απαντά:

«Πάρ” τον να τον ρωτήσεις. (γέλια) Θα σου απαντήσω πιο γενικά και θα σου ότι δεν αντέχω τη ζήλια. Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που με ζηλεύει. Ούτε για μία μέρα».

Τέλος, για να το ξέρεις Σωτήρη μου, το καλό σεξ για την Κατερίνα δεν είναι το παν!

«Όλα μετράνε, φυσικά. Αλλά για μένα η επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα είναι πολύ σημαντικά».

#Periodiko #You Κυκλοφορεί !!!❤😘

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @stikoudikaterin στις