Ναταλία, του φωτοσοπά σου η μαχαιριά άναψε στην τιβί φωτιά

21.05.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Εδώ ο κόσμος καίγεται και στα δελτία των 8 ασχολούνται με το πλαστικό χρήμα του Γιάνη Βαρουφάκη. Για τις "πλαστικές" καλλονές των Lifestyle περιοδικών που αναστατώνουν κόσμο και κοσμάκη, κουβέντα;

Γιατί βλέπεις, το κορμί της Ναταλίας Γερμανού και πόσο φώτοσοπ έπεσε πάνω του, μόνο στις ειδήσεις δεν έπαιξε θέμα. Στις υπόλοιπες εκπομπές, όχι μόνο είχε την τιμητική του, αλλά "σφάχτηκαν" στην ποδιά του κοπέλες και παλλικάρια.

Είναι τίγκα στο φώτοσοπ η Ναταλία στη φωτογράφηση του περιοδικού Hello ή όχι; Χαμός, σου λέω, στην τιβί λες και πρώτη φορά είδαν τα ματάκια τους το κεφάλι Ελληνίδας celebrity στο σώμα άλλης! Λες και μόνο το κεφαλάκι της Γερμανού προσγειώθηκε στο κορμί της Ζιζέλ!

Δεν γίνεται, σου λέει, στα 50 της να έχει τέτοιο κορμί; Γιατί άλλες Ελληνίδες μεγαλύτερες της Ναταλίας δεν έχουν βγει με κορμί 20αρας; Εδώ, έχουμε δει celebrities που ειναι ίσα με τα πόδια της Σκλεναρίκοβα και σε φωτογραφήσεις να τής ρίχνουν ένα κεφάλι.

Μέγας είσαι φωτοσοπά μου και θαυμαστά τα έργα σου. Και σε λίγο θα κάνουμε περιφορά το πρόγραμμα του photoshop σα να είναι... ιερά λείψανα! Θου Κύριε....

Απορώ, όμως, τι τους έπιασε σήμερις με το Ναταλάκι. Να πεις ότι είναι τραγικό το φώτοσοπ που της έκαναν, να το καταλάβω. Με "χειρουργική" επέμβαση της έσαξαν το κορμί, όπως όταν πετυχαίνει η επέμβαση και σου λέει η άλλη ότι δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 50 φεύγα κι έχω πρόσωπο - χαρτί επειδή πίνω πολύ νερό!

Την αλήθεια, τη λέω: έχω δει πολύ χειρότερα και κραυγαλέα ρετους από αυτό της Γερμανού και τέτοιο κράξιμο και ανάλυση δεν έχει πέσει. Μη δουν γυναίκα μόνη να ψάχνει, αμέσως να της κόψουν την τύχη! Αφήστε τη γυναίκα στην ησυχία της. Εξάλλου, άλλος θα κάνει τα παράπονα στο... ταμείο!

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι βγήκε ο διευθυντής του αντίπαλου περιοδικού στο Mega Με ΜΙΑ κι έκραζε, γιατί σου λέει δεν γνώρισε τη φιλενάδα του, τη Ναταλία! Να του υπενθυμίσω τώρα ότι και στο ΟΚ δεν έχω γνωρίσει άλλες κι άλλες celebrities; Και δεν είναι και φιλενάδες μου. Φίλος, σου λέει, μετά.

Αλλά ευτυχώς που υπάρχει και η Κατερίνα η Καινούργιου. Ύαινα έγινε προκειμένου να υπερασπιστεί το φώτοσοπ της Γερμανού. Σου λέει το girl σε όλες μάς κάνουν φώτοσοπ. Έλα βρε Κατερινιώ κι εγώ που νόμιζα ότι αδυνάτισες απλά!

Και για να τελειώνω, διότι οι "πλαστικές" καλλονές με κουράζουν περισσότερο και από το πλαστικό χρήμα του Γιάνη: Ναταλία, και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο, πόντο κι άμα θα βρω φωτοσοπικά αποτυπώματα, θα πει ότι πήγε η διατροφή και η γυμναστική στο βρόντο!

Δήμητρα Ζάρκου