Το απόλυτο σοκ: Ο Κεφαλέας είναι... αριστοκράτης & ποιοτικός!

08.05.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το άκουσα και αυτό και δε μπορώ να συνέλθω από το σοκ. Ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος για ένα φεγγάρι ήτο στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη σε ρόλο… αγαλματάκι ακούνητο, αμίλητο, αλλά πάντα γελαστό, είναι π(χ)οιοτικός! Και το λέει ο ίδιος, εμμέσως πλην σαφώς.

Ο Κεφαλέας, που λες, έκανε δοκιμαστικά για τη νέα πρωινή εκπομπή της Μαρίας Μοπεκατώρου, το σαββατοκύριακο. Αλλά τελικά, ο πρώην συνεργάτης της Ελένης δεν πέρασε, αφού στη θέση του επιλέχθηκαν άλλα πρόσωπα. Το ίδιο φρέσκα και χαμογελαστά με εκείνον, αλλά σαφώς πιο… λαϊκά. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά ο ίδιος ο Φαίδων, αφού απέδωσε το «κόψιμο» του, στο… λαϊκό σχήμα που ήθελε ο ΑΝΤ1 για την εκπομπή!

«Τελικά δεν επιλέχθηκα γιατί από ότι έμαθα επέλεξαν ένα πιο λαϊκό σχήμα. Πιο λαϊκά πρόσωπα. Αυτό έμαθα από τον ΑΝΤ1. Αυτό μου είπαν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Είν’ ο Κεφαλέας πριγκιπόπουλο; Είναι από αριστοκρατική γενιά; Ή μήπως η «βουβή» θητεία του στο πλευρό της «βασίλισσας» της Ελένης τον έκανε… αριστοκρατικό-παρουσιαστή;

Μα πόσα θέλει το boy για να μας τρελάνει; Ή μήπως νομίζει ότι οι εκπομπές στην τιβί είναι μουσικά σχήματα και ο ίδιος είναι του… εντέχνου; Μα επέλεξαν σχήμα πιο λαϊκό, με λαϊκά πρόσωπα; Παρακαλώ, η δήλωση του να καταγραφεί στο history. Δεν υπάρχει, λέμε.

Πάντως, τον «γαλαζομαίματο» Φαίδωνα άδειασε κανονικά και με το νόμο η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ξεκαθάρισε ότι το «λαϊκό σχήμα» δεν ήταν ο λόγος που δεν πήρε θέση στον… ταπεινό καναπέ της Μαρίας Μπεκατώρου!