Δες το Σάκη Ρουβά να κάνει πρόβα για το «Άξιον Εστί»

24.04.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μασάει ωρέ το παλικάρι, ο Αναστάσης ο Ρουβάς από οχτρούς; Δεν μασάει!

Γιατί σε αντίθεση με το Σάκη του παρελθόντος που κρυβόταν πίσω από τη φούστα Βαλεντίνο ή του Ψινάκη, ο Ρουβάς στη Μ.Ζ (μετά Ζυγούλη) εποχή «θα κάνει ό,τι του αρέσει τελικά»!

Και γιατί να μην το κάνει; Ξέρεις εσύ κανένα να του γίνεται μια πρόταση, να πιστεύει ότι διαθέτει τα προσόντα και να αρνείται μήπως και τον κράξουν; Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα, το έχει βγάλει εις πέρας βγαίνοντας αλώβητος ή στο περίπου αλώβητος

Τι να πρωτοθυμηθώ (σε ποιο σφάλμα να σταθώ);

Το X-factor και το θρυλικό «είστε έτοιμοιιιι»; Τόσα χρήματα για μια τέτοια παρουσιάση δεν τα έχει πάρει ουδείς, ούτε ο Μικρούτσικος, ούτε η Ρούλα τότε που ο καθένας έκανε 3 εκπομπές τη μέρα.

Τις ταινίες τύπου Alter Ego που εισιτήρια έκοψαν αλλά με το ζόρι καταφέραμε να καταλάβουμε την πλοκή;

Το σάλτο για το φωτισμό στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Συμπρωτεύουσας που παραλίγο να βρει το Σάκη πάνω στο δέντρο;

Το συρτάκι στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που βρήκε το Σάκη στο πάτωμα για λίγα δεύτερα μέχρι να επιστρέψει όρθιος στη σκηνή;

Τη συναυλία στα Κατεχώμενα που τον έσβησε από τον καλλιτεχνικό χάρτη για μερικά χρόνια μέχρι να κάνει το comeback του;

Την ανάποδη τούμπα στη Γιουροβίζιον, που το σταυρό μας κάναμε να μην πέσει με τόσο Shake iT?

Την εμφάνιση στην Επίδαυρο για την οποία απέσπασε και βραβείο και την ενσάρκωση του θρυλικού Ηρακλή με τους άθλους του;

Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί όσο θες....οπότε όπως και να το δεις, αν βάλει κάτι στο μυαλό του ο Ρουβάς, το πραγματοποιεί, είτε του βγει, είτε όχι. Και μακαρόνια με κιμά θα φτιάξει για να τα καταφέρει, καλώς ή κακώς!

Και να σου πω την αλήθεια, με τέτοια πολεμική που του γίνεται του Σάκη, τόσο μας πορώνει και θα επιστρέψω στην παλιά μου γειτονιά, στη Νέα Σμύρνη για να τον δω να ερμηνεύει Θεοδωράκη.

Γιατί προσπαθώ να καταλάβω πόσο πιο κουλτουριάρικοι ήταν οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη και οι «Δυο Ξένοι» της Διαβάτη σε σχέση με τα κατορθώματα του Σάκη κατά καιρούς και το μόνο που αντιλαμβάνομαι είναι όλοι μα όλοι έχουμε κάνει πράγματα καλά και κακά, που αρέσουν ή που δεν αρέσουν.

Οπότε πάρε και μια φωτογραφία από την πρόβα του Σάκη, όπως την ανέβασε ο ίδιος προ ολίγου, έτσι για να μας την πει!

"Αξιον Εστι" πρόβα !

A photo posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on