Σπυροπούλου: "Μενεγάκη είναι μόνο μία"

04.03.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σου έχω μιλήσει τελευταία για τις φιλίες της σόουμπιζ; Αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αυτόν τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο; Μα φυσικά και υπάρχουν φιλίες, θέληση να υπάρχει. Ας πάρουμε για παράδειγμα την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντία Σπυροπούλου.

Τα κορίτσια είναι σχεδόν κολλητές αφού τελευταία έχουν γίνει αχώριστες. Το να θαυμάζεις και να σέβεσαι τον φίλο είναι το βασικό για να κρατηθεί η σχέση να το ξέρεις αυτό.

Η Κωνστανίνα λοιπόν δήλωσε σε σχέση με την σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στις δυο τους: «Μενεγάκη είναι μόνο μία. Είναι κολακευτικό να με συγκρίνουν με ένα πρόσωπο που έχει γράψει ιστορία στην τηλεόραση, άλλωστε ποια παρουσιάστρια δεν θα αισθανόταν κολακευμένη αν την σύγκριναν με την Μενεγάκη; Μακάρι να καταφέρω τα μισά από όσα έχει καταφέρει η Ελένη», είπε το κορίτσι το οποίο σου λέει θαυμάζει την Ελένη τόσο μα τόσο πολύ και μου φέρνει στο μυαλό το "μάνα είναι μόνο μία" για κάποιο λόγο.

Και μην νομίζεις πως πρόκειται μια τυχαία φιλία. Τόσα πράγματα τις δένουν και δεν είναι μόνο οι κοινές τους εμφανίσεις σε θέατρα και κινηματογράφους ή κοινές διακοπές τους ή η γυμναστική που κάνουν παρέα. Είναι μια σχέση ζωής που έχει βαθιές ρίζες. Και τι ρίζες, ολόξανθες!

Φυσικά είναι και οι δυο κούκλες και παρουσιάστριες, ίσως και αυτό είναι ένα ακόμη κοινό τους σημείο. Αλήθεια η Κωνσταντία τι πιστεύει; Η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες; «Η αλήθεια είναι ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στο χώρο της τηλεόρασης και γενικώς στο χώρο του θεάματος, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το κλειδί. Δεν μπορεί από μόνη της να σου ανοίξει πόρτες». Καλά ως εδώ. Ε και οι καλές παρέες είναι και αυτές σημαντικές στον χώρο του θεάματος, μην το συζητάς.

Και που να το ήξερε η Κωνστανίνα όταν εμφανίστηκε – έστω και για λίγο καιρό –στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στη στήλη του μακιγιάζ- ότι θα έκανε τόση παρέα με την Ελένη αργότερα και θα τρέχουν μαζί στα γυμναστήρια και τα ταξίδια; Μωρέ μήπως της άλλαξε την τύχη το Λενιώ; Μήπως είναι το γούρι της; Μήπως είναι το είδωλο της; Πάντως τα μυστικά του επαγγέλματος της τα έχει διδάξει σίγουρα. Αχ τέτοια βλέπω και συγκινούμαι, αυτό θα πει φιλία. Μπράβο στα κορίτσια, φτου φτου σκόρδα!

Ε.Α.