Όλοι μασκαρεμένοι και ο Λιάγκας... χώρια

20.02.2014
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τσικνοπέμπτη και στην ελληνική τιβι γι ακόμη μία χρονιά έγινε του... μασκαρέματος! Τα τηλεοπτικά πρόσωπα έβαλαν τις στολές τους, έβαλαν τα κοψίδια στη σχάρα και άρχισαν το γλέντι. Να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Την τιμητική τους είχαν κυριως τα δύο πρωινάδικα που της έδωσαν της Τσικνοπέμπτης και κατάλαβε. Η τσίκνα από το Πρωινό mou έφτασε ίσαμε εδώ και φευ δεν είχαμε το άρωμα της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία κάθε φορά που πλησίαζε τα λουκάνικα, ψεκαζόταν μετά σαν την Ντένυ Μαρκορά, στους "Δύο ξένους".

Από το μασκάρεμά τους, δεν μπορούμε να πούμε ότι τρελαθήκαμε. Η Τζένη ντύθηκε... πανέμορφη Νάνα Μούσχουρη και ο Πέτρος Κωστόπουλος... Τόνι Σφήνος. Την αμφίεση του δεν την καταλάβαμε με τη μία, αλλά Σφήνος, Σφήνος, εκεί θα τα χαλάσουμε;

Ο Ουγγαρέζος έριξε πάνω του ένα ύφασμα του Σκοτσέζου και ο Άκης Πετρετζίκης ντύθηκε Σούπερμαν. Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψε η καλεσμένη τους, Έλενα Παπαβασιλείου ως σέξι καουμπόισα. Για την ακρίβεια, έβαλε καουμπόικο καπέλο κι ένα σκέτο τζιν πουκάμισο.

Στο άλλο πρωινό, στον ΑΝΤ1, η παρομία... "όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια" ίσχυσε και με το παραπάνω. Άπαντες μασκαρεύτηκαν, εκτός του Γιώργου Λιάγκα, που το έθιμο είναι πολύ trash για την... ποιότητα του. Έτσι, προτίμησε το... ο Λιάγκας ντυμένος Γιώργος Λιάγκας. Το άλλο έθιμο της ημέρας, τα κοψίδια ντε, το τιμά και με το παραπάνω ο παρουσιαστής.

Ο απαράδεκτος χαρακτηρισμός της Σάσα Σταμάτη για την Ευγενία Μανωλίδου ότι είναι... "γουρούνα" ενέπνευσε την έγκυο Φαίη Σκορδά να ντυθεί... αγελάδα. Από τις πιο ωραίες ιδέες, πραγματικά και με διαφορά η καλύτερη αμφίεση που είδαμε στην τιβί.

Την Ελένη Μενεγάκη, πάλι, την ενέπνευσε η Αντζελίνα Τζολί στην τελευταία της εμφάνιση στα Bafta. Έτσι, η παρουσιάστρια "έσκασε" μύτη με σμόκιν, ενώ για Μπραντ Πιτ έντυσε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Και παίζει φέτος να είναι η πρώτη φορά, που το Λενιώ αποχωρίστηκε τις στολές πριγκίπισσα, Αντουανέτα, Κοκκινοσκουφίτσα, Ποκαχόντας και άλλα τέτοια συνηθισμένα.

Ωστόσο κι εδώ την παράσταση "έκλεψε" ο καλεσμένος της, Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος ντύθηκε... Ελένη Μενεγάκη. Έβαλε μίνι φούστα, στήθος και βαθύ ντεκολτέ, αλλά με την ξανθιά καρέ περούκα, έμοιαζε περισσότερο σε... Ρούλα Κορομηλά!