Save the date: Η Σκορδά παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη

09.12.2013
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάλλιο αργά παρά ποτέ και η Φαίη Σκορδά είπε να παραδεχθεί την εγκυμοσύνη της.... πριν γεννήσει. Γιατί έτσι όπως το πήγαινε η παρουσιάστρια, μαζί με το σπάσιμο των νερών, θα έλεγε ότι είναι έγκυος.

Εκτός κι αν ακόμη και τότε, με αυτή την... αφέλεια της, αναρωτιόταν, αν βλέπουμε πάνω της κάποια αλλαγή που να σηκώνει κουβέντα περί εγκυμοσύνης.

Συγνώμη κιόλας, αλλά ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω τη σκηνή όπου η Σκορδά ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη διαψεύδει ότι είναι έγκυος, αφού έχει σηκωθεί πάνω, κάνει τις γυροβολιές της και λέει ότι είναι πιο αδύνατη από ποτέ, ενώ αφελέστατα αναρωτήθηκε, αν πάνω της βλέπουμε κάποια αλλαγή, που να σηκώνει κουβέντα περί εγκυμοσύνης.

Είναι κατανοητό ότι η παρουσιάστρια ήθελε να κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και μετά να μιλήσει. Ακόμη είναι κατανοητό ότι και για λόγους τηλεθέασης να τράβηξαν το... βασανιστικό ερώτημα: "Είναι ή δεν είναι έγκυος η Σκορδά". Αλλά από τη στιγμή, που το μυστικό της αποκαλύφθηκε, καλύτερα να ακολουθούσε τη συνταγή... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Αυτό ότι είμαι πιο αδύνατη από ποτέ, φοράω στενά μίνι και ψηλοτάκουνα παπούτσια για να δείξω ότι δεν είμαι, βγαίνει η κολλητή Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και λέει ότι δεν είναι έγκυος η Φαίη, ενώ όλοι το γνωρίζαμε, νισάφι.

Ωστόσο και κλείνω εδώ, ο τρόπος που παραδέχθηκε η Σκορδά την εγκυμοσύνη, δεν ήταν καθόλου κομψός για τους δημοσιογράφους. Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που βρέθηκε, τη ρώτησαν γι ακόμη μία φορά αν είναι έγκυος και εκείνη, με δόση ειρωνείας, απάντησε.... «Πόσους κουραμπιέδες να έφαγα πια βρε παιδιά;»

Έτσι, όπως χειρίστηκε το θέμα; Πολλούς.... και ο τηλεθεατής πολλά... φούμαρα!