Και πάλι μόνη η Λοπέζ

15.02.2001
Στα "σύνεφα πετάνε" οι απανταχού θαυμαστές της Τζένιφερ Λοπέζ, οι οποίοι και πάλι άρχισαν να...ονειρεύονται. Η πληθωρική Λατινοαμερικάνα show-woman από την Τετάρτη είναι ξανά ελεύθερη. Ο χωρισμός της με τον οξύθυμο "Πάφυ" Κόμπς είναι γεγονός, καθώς τον επιβεβαίωσε -ως είθισται- η εκπρόσωπος του ράπερ, Νάταλι Μοαρ.
Στα "σύνεφα πετάνε" οι απανταχού θαυμαστές της Τζένιφερ Λοπέζ, οι οποίοι και πάλι άρχισαν να...ονειρεύονται. Η πληθωρική Λατινοαμερικάνα show-woman από την Τετάρτη είναι ξανά ελεύθερη όχι όμως και "ανοιχτή" σε όποιαδήποτε πρόταση. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ο χωρισμός της με τον οξύθυμο "Πάφυ" Κόμπς είναι γεγονός, καθώς τον επιβεβαίωσε -ως είθισται- η εκπρόσωπος του ράπερ, Νάταλι Μοαρ.
"Ο κ. Κόμπς θέλοντας να βάλει τέλος σε όλη αυτή τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό ανακοινώνει τον οριστικό χωρισμό του με την κ. Λοπέζ. Σας παρακαλεί να σταματήσει το θέμα εδώ και αυτές τις δύσκολες ώρες να σεβαστείτε την επιθυμία του". Αυτά είπε πάνω κάτω η εκπρόσωπός του, προκαλώντας ένα μικρό "σοκ". Κι ας ήταν θέμα ημερών το τέλος της σχέσης τους, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν οι "κουτσομπόλες" του Χόλιγουντ.
Οι "πένες" των κοσμικογράφων αφού ξαπόστασαν για λίγο - προηγήθηκε το περίφημο διαζύγιο των Κρούζ-Κίντμαν - έπιασαν και πάλι δουλειά. Πρώτο μέλημά τους ως είθισται ήταν να μάθουν τι λέει η άλλη πλευρά, εν προκειμένω η Τζένιφερ Λοπέζ. Κι εκεί ακριβώς έγινε το μεγάλο "μπαμ". Πλήρη άγνοια επί του θέματος δήλωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας - ηθοποιού, λέγοντας πως ό, τι ξέρει το έχει διαβάσει από την ανακοίνωση του "Πάφυ". Τελικά, τι συμβαίνει χώρισαν εν αγνοία της "J. Lo";
Τα πράγματα είναι όντως μπερδεμένα. Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, που ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο στο μπαρ στη Νέα Υόρκη, όπου ο "Πάφυ" είχε πυροβολήσει κάποιον. Για το συγκεκριμένο επεισόδιο αυτό τον καιρό βρίσκεται σε δίκη, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 15 χρόνια. Κι εδώ ακριβώς εντοπίζεται η αιτία του χωρισμού. Η Λοπέζ μετά από παρότρυνση των δικών της έβαλε την καριέρα της πάνω από τον αγαπημένο της, προωθώντας τον καινούργιο δίσκο και τη νέα ταινία της " The Wedding Planner". Έτσι ο χρόνος που περνούσε με τον "Πάφυ" ήταν λίγος κι αυτός όπως αποδείχτηκε δεν της το...συγχώρεσε.