Η Πάμελα είναι μόνη και...ψάχνει

15.02.2001
Δεν πέρασε μια μέρα από την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Λοπέζ κι άλλη μια είδηση χωρισμού εκρηκτικής γυναίκας ήρθε να "τρελάνει" τον ανδρικό πληθυσμό. Η Πάμελα Άντερσον, ή αλλιώς η "γυναίκα - σιλικόνη" είναι ξανά μανά ελεύθερη και ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις. Η "μπάρμπι" του Χόλιγουντ χώρισε με το μοντέλο Μάρκους Σέκενμπεργκ.
Δεν πέρασε μια μέρα από την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Λοπέζ κι άλλη μια είδηση χωρισμού εκρηκτικής γυναίκας ήρθε να "τρελάνει" τον ανδρικό πληθυσμό. Η Πάμελα Άντερσον, ή αλλιώς η "γυναίκα - σιλικόνη" είναι ξανά μανά ελεύθερη και ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις. Η "μπάρμπι" του Χόλιγουντ χώρισε με το μοντέλο Μάρκους Σέκενμπεργκ, παρόλο που σκόπευαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή παραμένουν άγνωστοι, όμως οι δυό τους διατηρούν φιλικές σχέσεις.
Πάντως από ότι φαίνεται δεν πρέπει να τα "έβαψαν μαύρα" για το χωρισμό τους. Ο μεν, Σουηδός "Άδωνις" εθεάθη το βράδυ της Δευτέρας σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με "αιθέριες" συναδέλφους τους σε διαχυτικά ενσταντανέ, ενώ η Πάμελα "συνελήφθη επ' αυτοφώρω" να αγκαλιάζεται -καθόλου φιλικά- με μεσήλικα κύριο σε παγκάκι του Λος Άντζελες.
Το ζευγάρι ένωσε πέρυσι το καλοκαίρι ένα μισοπνιγμένο πουλάκι σε τουαλέτα του Μονακό. Ο Σέκενμπεργκ χάρισε στο πτηνό τη ζωή κι αυτό με τη σειρά του την...Αντερσον. Γνωστή για τη ζωοφιλία της η Πάμελα ενθουσιάστηκε από την ευαισθησία του Μάρκους κι από τότε έγιναν "αυτοκόλλητοι", ενώ συνεργάστηκαν και σε διαφήμιση για τα ρούχα "Iceberg".
Η "εκρηκτική" ξανθιά, όπως λένε φιλικά της πρόσωπα, χρωστάει στον Σουηδό πρώην αγαπημένο της το γεγονός ότι μαζί του κατάφερε να "θεραπευτεί" από την αρρώστεια που ακούει στο όνομα...Τομι Λη. Η σχέση τους με τους συνεχείς καβγάδες, τους ξυλοδαρμούς, τους χωρισμούς και τις επανενώσεις έμεινε στην ιστορία. Η Άντερσον από το γάμο της με τον Λη έχει δύο αγοράκια.