Η θεραπεία της Βίσση

15.02.2001
Μια εβδομαδα έχει περάσει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα με τη φωνή της Άννας Βίσση και το "Fever" διέκοψε προσωρινά τις μουσικές παραστάσεις. Ο κόσμος τηλεφωνεί συνεχώς στο μαγαζί και ρωτάει πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρόγραμμα, στέλνοντας συγχρόνως μηνύματα αγάπης στη δημοφιλή τραγουδίστρια.
Μια εβδομαδα έχει περάσει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα με τη φωνή της Άννας Βίσση και το "Fever" διέκοψε προσωρινά τις μουσικές παραστάσεις. Ο κόσμος τηλεφωνεί συνεχώς στο μαγαζί και ρωτάει πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρόγραμμα, στέλνοντας συγχρόνως μηνύματα αγάπης στη δημοφιλή τραγουδίστρια. Αλήθεια, όμως πως περνάει τις δύσκολες αυτές ώρες η Βίσση; Τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται σε πλήρη αφωνία, στο σπίτι της στην Εκάλη παρέα με το Νίκο Καρβέλα και την κόρη τους Σοφία.
Μαζί τους επικοινωνεί γραπτώς καθώς οι γιατροί της έχουν απαγορεύσει "δια ροπάλου" να βγάλει έστω και μια κραυγή. Οι έξοδοί της είναι ανύπαρκτοι, αφού όπως λένε πονάει ακόμη ενώ θέλει αυτές τις δύο εβδομάδες να "γεμίσει' τις μπαταρίες της μέχρι το τέλος των εμφανίσεών της στο "Fever". Συγχρόνως υποβάλεται στη θεραπευτική αγωγή που της έχει συστήσει ο γιατρός της, κάνοντας ειδικές ασκήσεις. Η ίδια ως σωστή επαγγελματίας που είναι θέλει να γυρίσει νωρίτερα και μερικές φορές "υπερβάλει εαυτόν" για να τα καταφέρει. Οι δικοί της όμως - κατόπιν ιατρικών εντολών- την επαναφέρουν στην τάξη, μια και η κατάσταση της υγείας της δεν επιτρέπει...πειράματα.
Η άλλη σταρ του κέντρου, Καίτη Γαρμπή επισκέπτεται συχνά πυκνά τη φιλενάδα της Άννα, κανοντάς της παρέα. Τις περισσότερες όμως ώρες τις περνάει με το γιό της Δημήτρη, με τον οποίο κάνουν βόλτες στην Κηφισιά και παίζουν όλη μέρα.