Παβαρότι καλεί Μαντόνα

15.02.2001
Μέχρι σήμερα ξέραμε πως όλες οι ανερχόμενες "σταρλετίτσες" ξένες και Ελληνίδες είχαν ένα όνειρο, όταν "μεγαλώσουν" να γίνουν...Μαντόνα. Οι πιο τολμηρές πάλι ονειρεύονται μια συνεργασία με τη μεγάλη σταρ. Από την Τετάρτη, όμως προστέθηκε ένας ακόμη "θαυμαστής" της, γένους αρσενικού, ο οποίος "ζητεί" απεγνωσμένα από τη Μαντόνα να κάνουν ένα ντουέτο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον διεθνούς φήμης τενόρο Λουτσίανο Παβαρότι.
Μέχρι σήμερα ξέραμε πως όλες οι ανερχόμενες "σταρλετίτσες" ξένες και Ελληνίδες είχαν ένα όνειρο, όταν "μεγαλώσουν" να γίνουν...Μαντόνα. Οι πιο τολμηρές πάλι ονειρεύονται μια συνεργασία με τη μεγάλη σταρ. Από την Τετάρτη, όμως προστέθηκε ένας ακόμη "θαυμαστής" της, γένους αρσενικού, ο οποίος "ζητεί" απεγνωσμένα από τη Μαντόνα να κάνουν ένα ντουέτο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον διεθνούς φήμης τενόρο Λουτσίανο Παβαρότι, ο οποίος ανήμερα του "Αγίου Βαλεντίνου" εξέφρασε τον...ερωτά του για την κα. Ρίτσι και τη μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστούν δισκογραφικά.
"Είναι το όνειρό μου" είπε ο Λουτσίανο και άφησε "κάγκελο" τους παρευρισκομένους στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λονδίνο. "Είναι μια ελπίδα που τρέφω εδώ και πολύ καιρό. Η Μαντόνα είναι ένας άνθρωπος με προχωρημένες ιδέες" πρόσθεσε, εκφράζοντας στη συνέχεια το παράπονό του (στο σημείο αυτό δοκίμασε ένα σοκολατάκι από το κουτί - καρδιά που βρισκόνταν, εντελώς...τυχαία μπροστά του). "Μου υποσχέθηκε πως θα κάνουμε το ντουέτο μόνο αν τραγουδήσουμε το ¨Caro Mio Bene¨".
Μέχρι στιγμής η Μαντόνα δεν έχει συναντήσει τον Παβαρότι κι αυτός ως καλοκάγαθος άνθρωπος που είναι αποδίδει το γεγονός στα μητρικά καθήκοντα της καλλιτέχνιδος και όχι σε...βεντετισμούς. "Ίσως είναι πολύ απασχολημένη. Αν με φέρετε σε επικοινωνία μαζί της θα σας είμαι ευγνώμων" είπε ο Ιταλός κι εμείς ήδη πιάσαμε δουλειά για να εκπληρώσουμε την επιθυμία του.