Οι 5 μεγάλες τάσεις μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

28.11.2022
Οι 5 μεγάλες τάσεις μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν
Η τωρινή σεζόν έφερε μαζί της νέα, συναρπαστικά trends - εσύ ποιο θα διαλέξεις στο επόμενο ραντεβού σου;

Αν είσαι λάτρης του μανικιούρ, θα ξέρεις ότι υπάρχει μια επιλογή για κάθε στυλ και περίσταση - Από τις φωτεινές, παιχνιδιάρικες αποχρώσεις το καλοκαίρι έως τις βαθιές, ζεστές αποχρώσεις το χειμώνα. Οι απεριόριστες επιλογές που βρίσκονται εκεί έξω - και που προβάλλονται χάρη στα social media και το ίντερνετ - μπορούν να μας κάνουν να αναζητούμε πάντα την επόμενη μεγάλη τάση στο μανικιούρ.

Η απόχρωση μανικιούρ που είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα νύχια και αγαπούν οι celebrities

Παρακάτω, θα βρεις τις μεγαλύτερες τάσεις μανικιούρ για τη σεζόν, για να βρεις την καλύτερη χειμερινή επιλογή για εσένα:

Πώς να προστατέψεις τα πετσάκια σου για καλύτερη υγεία των νυχιών

Βελούδινη υφή

Τα βελούδινα νύχια θα ταιριάξουν απόλυτα με όλα τα απαλά βελούδινα ρούχα που έχεις αγοράσει για τις γιορτές. Το κλειδί για να αναδημιουργήσεις αυτό το look στα νύχια είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μαγνητικό βερνίκι.

Χρωματιστό chrome

Ενώ τα μανικιούρ με ασημί chrome εφέ έγιναν απόλυτα δημοφιλή το 2022, αναμένεται ότι αυτή η εκδοχή σε έντονο χρώμα θα επικρατήσει στα social media το 2023.

"Τρυπημένα" νύχια

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να κάνεις ένα νέο piercing, απλώς τρύπησε τα νύχια σου! Είναι μια πρωτοποριακή πρόταση, και καθόλου επώδυνη.

Ζεστή σοκολάτα

Τίποτα δεν θα σε ενθουσιάσει για τον χειμώνα όσο μια γιορτινή κούπα γεμάτη ζεστή σοκολάτα. Αυτή τη σεζόν, μπορείς να κάνεις το ίδιο, με μια σκούρα σοκολατένια απόχρωση στα νύχια σου.

Κλασικό κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια ήταν, είναι και θα παραμείνουν μια διαχρονικά αγαπημένη επιλογή για τις γιορτές. Είναι απλό αλλά ταυτόχρονα απόλυτα θηλυκό και κομψό.