Η Dua Lipa πρόσθεσε μια ρετρό ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε ένα κλασικό φθινοπωρινό μανικιούρ

30.11.2022
Η Dua Lipa πρόσθεσε μια ρετρό ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σε ένα κλασικό φθινοπωρινό μανικιούρ
Η τάση που λατρεύουν οι celebrities και αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ αυτή τη σεζόν

Ο ερχομός του χειμώνα αποτελεί την τέλεια εποχή για να κάνεις ένα εντυπωσιακό μανικιούρ – Υπάρχει καλύτερη αφορμή για chic και εντυπωσιακά νύχια από τα ρεβεγιόν και τα πάρτυ; Ένα άτομο που μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά νύχια, είναι ο celebrity nail artist Tom Bachik, ο οποίος έκανε στα χέρια της Dua Lipa μια ρετρό λεπτομέρεια στο κλασικό φθινοπωρινό μανικιούρ.

Η απόχρωση μανικιούρ που είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα νύχια και αγαπούν οι celebrities

Καταγράφοντας τη ζεστή σεζόν στα καλύτερά της, η Dua ανήρτησε ένα στιγμιότυπο από τα νύχια της ενώ χάιδευε το γατάκι της καλύτερης της φίλης, με την τραγουδίστρια και το κατοικίδιο ζώο να είναι τυλιγμένα με πλεκτά και κουβέρτες. Τα παραδοσιακά φθινοπωρινά μανικιούρ έχουν συχνά αποχρώσεις του μωβ, του μούρου και οτιδήποτε σκούρο, και η τραγουδίστρια επέλεξε μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια σε μια κλασική επιλογή. Έχοντας μια βιολετί απόχρωση στα μακριά νύχια της, η Dua επέλεξε ένα σχέδιο που περιλαμβάνει άμορφους τρισδιάστατους στροβίλους, που εφαρμόζονταν τυχαία σε κάθε νύχι.

Νύχια σε βελούδο: Η νέα τάση στο nail art

Μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν και όχι μόνο, τα τρισδιάστατα νύχια ήταν εξαιρετικά δημοφιλή φέτος – στην πραγματικότητα, η μανικιουρίστα της Lipa, Michelle Humphrey, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι η τεχνική ήταν «δημοφιλής ανάμεσα στους celebrities» και ότι για πολλούς αποτελεί νούμερο ένα επιλογή.