Pop Art nails: Δώσε στα νύχια σου ένα χαρακτήρα κόμικς

01.12.2022
Pop Art nails: Δώσε στα νύχια σου ένα χαρακτήρα κόμικς
Tα art νύχια είναι στη μόδα. Ένα περίπλοκο μανικιούρ μπορεί να λειτουργήσει ως μια μορφή αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την τελευταία τάση που βλέπουμε στα feed μας. Για του λόγου το αληθές γράψε: «pop art» nails.

Εμπνευσμένo από το κίνημα της Pop Art της δεκαετίας του 1950 και τα κόμικς, αυτό το look περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο εφέ που μοιάζει με τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια. «Αυτό είναι ένα σούπερ νέο τρεντ», λέει στο POPSUGAR η nail artist των celebrity Julie Kandalec. «Δεν είναι τόσο κλασικό όσο τα κόκκινα νύχια ή το τρεντ glazed-donut, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να τα βλέπεις».

Όχι μόνο τα νύχια της pop art είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αλλά γίνονται και πιο δημοφιλή λόγω της ευελιξίας τους. «Η τεχνική των comic book nail μπορεί να γίνει σε όλους τους τύπους και τα σχήματα νυχιών», λέει η Kandalec. «Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι τρεντ. Φαίνεται ωραίο σε όλες».

Αν και τα σχέδια φαίνονται περίπλοκα, δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθούν όπως φαίνονται. «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αποκτήσεις μια πραγματικά καλή βούρτσα», λέει η Kandalec. «Το κάνεις αυτό επειδή θα χρειαστείς δύο στρώσεις από το βασικό σου χρώμα, αλλά αντί να βάψεις μέχρι την επιδερμίδα, θα αφήσεις λίγο χώρο γύρω από την περίμετρο του νυχιού. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι η βούρτσα σου είναι αρκετά λεπτή και ευκίνητη για να βεβαιωθείς ότι η προσθήκη του υπόλοιπου υλικού δεν θα κάνει τα νύχια σου να φαίνονται πολύ παχιά».

Για να δώσεις στο μανικιούρ σου το faux-3D εφέ, η Kandalec έχει μια άλλη συμβουλή. «Πάρε το ίδιο μαύρο χρώμα που χρησιμοποιήσες για το περίγραμμα και φτιάξε το σχεδόν σαν το σχήμα του αριθμού επτά ή το μισοφέγγαρο, στην επάνω γωνία κάθε νυχιού στην πλευρά της επιλογής σου», λέει. Αυτό είναι που θα δώσει αυτή την καρτουνίστικη εμφάνιση. «Χρησιμοποιούμε ματ γιατί όχι μόνο αναπαράγει τις σελίδες των κόμικς, αλλά κάνει επίσης το χρώμα πολύ εύκολο στη φωτογράφηση», λέει.