Αυτές οι προτάσεις με μπλε σχέδια νυχιών είναι ο πιο κομψός τρόπος για να κάνεις το χειμερινό σου μανικιούρ

03.12.2022
Αυτές οι προτάσεις με μπλε σχέδια νυχιών είναι ο πιο κομψός τρόπος για να κάνεις το χειμερινό σου μανικιούρ
Από αφηρημένες κηλίδες μέχρι τις chrome γαλλικές μπλε άκρες, οι επιλογές είναι πολλές και εντυπωσιακές - εσύ ποια θα διαλέξεις;

Φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται στη γαλάζια περίοδό του. Λίγα άλλα χρώματα - είτε χρησιμοποιούνται σε ρούχα, διακόσμηση σπιτιού ή πινελιές ομορφιάς - καταφέρνουν να είναι τόσο διαφορετικά σε εύρος αποχρώσεων και ευέλικτα στην αίσθηση. Το μπλε μπορεί να είναι γήινο και ουδέτερο (ξεθωριασμένο μπλε τζιν), συγκλονιστικό και ευφάνταστο (ηλεκτρικό μπλε) ή χαλαρωτικό (σχεδόν κάθε απόχρωση του μπλε), επομένως δεν είναι περίεργο που τα μπλε χρώματα βερνικιών νυχιών και τα σχέδια μανικιούρ έχουν κυριαρχήσει στο παρελθόν.

5 απλοί τροποι για να μεγαλώνουν γρήγορα τα νύχια σου και να είναι σε άψογη κατάσταση

Ειδικά αυτή τη σεζόν, δίνεται έμφαση στις εκλεπτυσμένες ανατροπές σε κλασικά σχέδια που χρησιμοποιούν πολλές αποχρώσεις ταυτόχρονα. Δες τα καλύτερα μπλε σχέδια νυχιών παρακάτω:

Οι 5 μεγάλες τάσεις μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

Αφηρημένες κηλίδες

Αξιοποιώντας άριστα τον αρνητικό χώρο, αυτό το ευφάνταστο μπλε και λευκό μανικιούρ ενσωματώνει πιο καλοκαιρινές, μεσογειακές-μπλε αποχρώσεις και λευκές κηλίδες που μοιάζουν με σύννεφα για να κάνουν τα φωτεινά χρώματα να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

Denim Florals

Οι μαργαρίτες μπορούν να είναι κατάλληλες για όλο το χρόνο - χρειάζονται απλώς τα σωστά χρώματα για να ταιριάξουν εποχιακά. Εδώ, αυτό το απαλό μπλε - σχεδόν στο χρώμα του αγαπημένου σου ξεθωριασμένου τζιν - είναι ένα γλυκό φόντο για τα λευκά και πορτοκαλί λουλούδια.

Λαμπερές καμπύλες

Τα "παγωμένα" μπλε μανικιούρ - ειδικά όταν περιέχουν αστραφτερές λάμψεις που μοιάζουν με χιόνι - αποτυπώνουν όλη τη μαγεία της σεζόν.

Γεωμετρικά μπλε

Αυτό το μανικιούρ χρησιμοποιεί διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε και κηλίδες χρυσού για να δημιουργήσει ένα περίπλοκο μοτίβο από βιτρό.

Μπλε chrome γαλλικό

Αυτό το απλό αλλά εντυπωσιακό μπλε μανικιούρ αποτελεί μια κομψή και παράλληλα εντυπωσιακή επιλογή για τα χριστουγεννιάτικα πάρτι της σεζόν.