Τα μαύρα ombre νύχια είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να φέρεις το μανικιούρ σου σε χειμερινή διάθεση

09.12.2022
Τα μαύρα ombre νύχια είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να φέρεις το μανικιούρ σου σε χειμερινή διάθεση
Οι επιλογές είναι πολλές και τέλειες για την εποχή - εσύ ποια από όλες θα προτιμήσεις;

Τα χειμερινά beauty looks έχουν να κάνουν με το να παίρνουμε στοιχεία από τη φύση και να αγκαλιάζουμε την ιδέα της νύχτας. Η παραδοσιακή χρωματική παλέτα της εποχής αφορά το βαθύ μπλε και τα σκούρα πράσινα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τη δύναμη των κλασικών μαύρων νυχιών - ακόμη περισσότερο όταν τους δίνεται μια συναρπαστική, μοντέρνα αναβάθμιση. Ένας συνδυασμός του εξαιρετικά μοντέρνου εφέ του ντεγκραντέ και του πάντα δημοφιλούς μαύρου βερνικιού νυχιών, είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να αναβαθμίσεις το συνηθισμένο σου μανικιούρ.

Οι 5 μεγάλες τάσεις μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

Τα μαύρα νύχια ombre είναι στην πραγματικότητα πιο ευέλικτα από ό,τι φαντάζεσαι. Δες παρακάτω τις καλύτερες προτάσεις για ombre μαύρο μανικιούρ, που είναι μια τέλεια πρόταση για τις γιορτές

Μαύρο ombre με λάμψεις

Διατήρησε το μανικιούρ σου casual αλλά και λαμπερό με αστραφτερές άκρες σε ένα μαύρο μανικιούρ ombre. Το shimmer πιάνει το φως και λάμπει κάθε φορά που κινείς τα χέρια σου.

Λεπτό & Διαφανές

Για τους πιο casual θαυμαστές του ombre, η smokey εμφάνιση ενός ντεγκραντέ μανικιούρ είναι μια συναρπαστική εναλλακτική από τα συμπαγή χρώματα χωρίς να φαίνεται πολύ περίπλοκη ή υπερβολική.

Μισό μισό

Μαύρο, άσπρο και κομψό — αυτό το υβριδικό μανικιούρ μαύρο ombre-λευκό ombre δημιουργήθηκε ειδικά για το Halloween, αλλά είναι μια εμφάνιση που ξεχωρίζει κάθε εποχή του χρόνου.

5 απλοί τροποι για να μεγαλώνουν γρήγορα τα νύχια σου και να είναι σε άψογη κατάσταση

Μαύρο μπλε

Το καλύτερο πράγμα με τα μαύρα ombre νύχια είναι πόσο ευέλικτα μπορεί να είναι. Συνδύασέ τα με οποιοδήποτε άλλο χρώμα — σε αυτήν την περίπτωση, ένα βαθύ μπλε της νύχτας — για να κάνεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό και κομψό μανικιούρ.

Γαλλικό Ombré

Αν θέλεις απλώς να δοκιμάσεις την τάση των μαύρων νυχιών ombre χωρίς να κάνεις κάτι τολμηρό, δοκίμασε αυτό το χαλαρό γαλλικό μανικιούρ. Αντί για κλασικές λευκές μύτες, οι άκρες μοιάζουν με καπνό που εξατμίζεται.