Η απόχρωση μανικιούρ που είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα νύχια και αγαπούν οι celebrities

28.10.2022
Η απόχρωση μανικιούρ που είναι η απόλυτη φθινοπωρινή τάση στα νύχια και αγαπούν οι celebrities
Η ασυνήθιστη απόχρωση είναι απόλυτα εποχιακή και έχει αποκτήσει λάτρεις, επώνυμους και μη

Η Selena Gomez μας έχει συνηθίσει στις παράξενες και ιδιαίτερες αποχρώσεις νυχιών. Τον Αύγουστο εξέφρασε την αγάπη της για το πράσινο της ελιάς, αλλά μια άλλη εκδοχή της απόχρωσης - τα σμαραγδένια νύχια - έχει επίσης τραβήξει την προσοχή της αυτό το φθινόπωρο.

Νύχια σε βελούδο: Η νέα τάση στο nail art

Αγαπάμε τις φθινοπωρινές τάσεις νυχιών, αλλά αν έχεις βαρεθεί το ναυτικό μπλε και τις oxblood αποχρώσεις που κυκλοφορούν κάθε χρόνο, το σμαραγδί πράσινο προσφέρει κάτι λίγο διαφορετικό, αλλά και αυτόν τον πλούτο που απαιτεί η εποχή. Στην πραγματικότητα, οι αποχρώσεις πολύτιμων λίθων του αμέθυστου και του μαλαχίτη είναι όλες τέλειες για αυτή τη στιγμή. Όμως, το σμαράγδι είναι ο πολύτιμος λίθος που πραγματικά έχει αποκτήσει κοινό που το λατρεύει.

Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον επί χρόνια μανικιουρίστα της, Tom Bachik, σε μια προσαρμοσμένη απόχρωση που θα συμπλήρωνε το ντύσιμό της, και συγκεκριμένα, τα statement σκουλαρίκια με φούντες από σμαραγδένιες χάντρες που φόρεσε σε εκδήλωση. «Το χρώμα είναι εμπνευσμένο από τα σκουλαρίκια της Verriere», εξήγησε ο Tom σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Η Selena λάτρευε τα κοσμήματα και ήθελε να παίξει με το σμαραγδένιο πράσινο».

Πώς να δυναμώσεις τα νύχια σου, σύμφωνα με τους δερματολόγους

Το ίδιο βράδυ, μια άλλη σταρ, η Sydney Sweeney του "Euphoria" επέλεξε επίσης το χρώμα που ταιριάζει με το ντύσιμό της στο after party των Emmy. Ντυμένη με ένα vintage σμαραγδένιο μεταλλικό φόρεμα Versace, η ηθοποιός έκανε μια γρήγορη αλλαγή από την εμφάνιση της νωρίτερα εκείνο το βράδυ, με ένα ασημί φλοράλ φόρεμα με χάντρες.