Το γαλλικό μανικιούρ γίνεται αόρατο και διακριτικό και δημιουργεί το απόλυτο trend

18.10.2022
Το γαλλικό μανικιούρ γίνεται αόρατο και διακριτικό και δημιουργεί το απόλυτο trend
Το γαλλικό μανικιούρ είχε από την πρώτη στιγμή πρωταγωνιστικό ρόλο στην nail-art. Αν και έκανε μια σύντομη πάυση από τα feed των social media πριν από μερικά χρόνια, επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ. Τα μοντέρνα γαλλικά μανικιούρ έχουν πληθώρα σχεδίων, αλλά αν το στυλ σου είναι πιο συντηρητικό, η τάση του αόρατου γαλλικού μανικιούρ μπορεί να σου ταιριάζει απόλυτα.

Τι σημαίνει όμως «αόρατα γαλλικά»; Τα νύχια ξεκινούν όπως σε κάθε γαλλικό μανικιούρ, αλλά αντί για λευκό ή κάποιο άλλο χρώμα που καλύπτει την άκρη, χρησιμοποιείται ένα καθαρό βερνίκι —είτε ένα ελαφρώς ουδέτερο είτε σε ορισμένες περιπτώσεις, glitter— για να δημιουργήσει τη γραμμή χαμόγελου κατά μήκος της άκρης κάθε δακτύλου. Αυτό δημιουργεί μια αμυδρά λεπτή γραμμή για να χαρτογραφήσει το γαλλικό σχέδιο.

French Manicure: Το πιο διαχρονικό trend... εναλλακτικά!

Με τον ίδιο μίνιμαλ τρόπο όπως το milky french και το baby french, το αόρατο γαλλικό είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποια θέλει να κάνει πιο όμορφα τα νύχια του φθινοπώρου χωρίς να κάνει έντονα ή περίπλοκα σχέδια. Είναι κλασικό, αλλά με μια τσαχπινιά.

Αφού είδαμε τα υπερβολικά, μαξιμαλιστικά σχέδια να κυριαρχούν για χρόνια, τα μινιμαλιστικά νύχια αποδεικνύεται ως το trend του δεύτερου μισού του 2022. Το αόρατο γαλλικό μανικιούρ είναι ένα ακόμη παράδειγμα διακριτικών επιλογών ομορφιάς. Δες παρακάτω περισσότερα παραδείγματα της τάσης του αόρατου γαλλικού μανικιούρ.

Nude νύχια: Το απόλυτο φυσικό trend στο μανικιούρ που πάει με κάθε ντύσιμο

Αόρατο γαλλικό μανικιούρ με γκλίτερ άκρες

Αυτό το αόρατο γαλλικό μανικιούρ διαθέτει ένα περίτεχνο γκλίτερ γαλλικό σχέδιο στην άκρη.

Αόρατο γαλλικό μανικιούρ με λευκές μύτες

Ακολούθησε την παραδοσιακή διαδρομή με το αόρατο γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας λευκό βερνίκι νυχιών. Δίνοντας στα νύχια ένα γαλακτώδες φινίρισμα βοηθά την άκρη να ενσωματωθεί άψογα στη βάση.

Αόρατο γαλλικό μανικιούρ με μπεζ μύτες

Η αόρατη τάση γαλλικού μανικιούρ μπορεί να γίνει με ένα ελαφρύ, μπεζ χρώμα βερνίκι νυχιών, όπως δείχνει αυτό το μανικιούρ.

Αόρατο γαλλικό μανικιούρ με ουδέτερες άκρες

Αυτό το αόρατο γαλλικό μανικιούρ διαθέτει περίτεχνες μύτες σε διάφορες αποχρώσεις του ουδέτερου βερνικιού.

Αόρατο γαλλικό μανικιούρ με γκλίτερ άκρες

Το γκλίτερ βερνίκι νυχιών ταιριάζει υπέροχα στην αόρατη τάση γαλλικού μανικιούρ.