Ιβίσκος: Μια ξεχωριστή πρόταση για φλοράλ τατουάζ

13.10.2022
Ιβίσκος: Μια ξεχωριστή πρόταση για φλοράλ τατουάζ
Τα κλασικά είναι κλασικά για κάποιο λόγο. Όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ, τα φλοράλ είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. Κάποιοι μπορεί να επιλέξουν ένα ρομαντικό τριαντάφυλλο, ενώ άλλοι μπορεί να έλκονται από παιχνιδιάρικες μαργαρίτες. Μια άλλη ίσως λιγότερο προφανής επιλογή του φλοράλ είναι ένα σχέδιο τατουάζ ιβίσκου. Τα συγκεκριμένα λουλούδια είναι γνωστό ότι ευδοκιμούν σε ζεστά, τροπικά κλίματα, αλλά δημιουργούν επίσης υπέροχη body art. Αν σκέφτεσαι ένα νέο τατουάζ (ή ίσως αναζητάς το πρώτο σου), τότε σίγουρα θα χρειαστείς κάποια έμπνευση. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε ένα μπουκέτο με εντελώς γοητευτικές ιδέες για τατουάζ ιβίσκου. Oι 3 λόγοι για τους οποίους τα τατουάζ μπορεί να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου

Μόλις αποφασίσεις το σχέδιο, θα χρειαστεί να βρεις έναν tattoo artist του οποίου το στυλ και η αισθητική ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις δικές σου προτιμήσεις, επειδή οι επιλογές για ιβίσκους είναι σχεδόν απεριόριστες - από τα επιδέξια και διακριτικά σχέδια έως τα ιδιόμορφα και πολύχρωμα. Όσο προετοιμάζεσαι για το τατουάζ σου και τη μετέπειτα φροντίδα του, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις ποια πράγματα πρέπει και ποια δεν πρέπει να κάνεις πριν από το ραντεβού σου, τα οποία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον tattoo artist, το σχέδιο ή ακόμα και το κλίμα, αλλά συχνά περιλαμβάνουν την αποφυγή μπάνιου, κολύμβησης και άμεσης ηλιακής ακτινοβολίας. Και, φυσικά, είναι σημαντικό να διατηρείς την περιοχή του δέρματος σωστά ενυδατωμένη όσο επουλώνεται και όχι μόνο, ώστε να παραμένει φρέσκια για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παρακάτω θα δεις 5 ιδέες για τατουάζ ιβίσκου

Πολύχρωμα πέταλα

Για ένα ευαίσθητο λουλουδάτο τατουάζ, δες αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο ιβίσκου με τα αιωρούμενα ροζ πέταλά του. Πολύ ποπ!

Μπουκέτο

Αυτό το τατουάζ που είναι ένα μπουκέτο ιβίσκου συνθέτει με αιχμηρές λεπτομέρειες, ότι του λείπει σε χρώμα.

Απλό floral

Αν αναζητάς κάτι διακριτικό αλλά εντυπωσιακό, αυτό το απλό λουλούδι ιβίσκου είναι μια τέλεια επιλογή.

Με σκίαση

Αυτό το λουλούδι ιβίσκου είναι λεπτό αλλά εντυπωσιακό με τις λεπτομέρειες σκίασης.

Mίνιμαλ ιβίσκος

Για μινιμαλιστικό τατουάζ, σκέψου ένα σαν αυτό που διαθέτει ένα μόνο, καθαρά σχεδιασμένο λουλούδι ιβίσκου, φτιαγμένο σε λεπτή γραμμή.