6 φλοράλ σχέδια για νύχια για να υποδεχθείς την άνοιξη

25.02.2022
6 φλοράλ σχέδια για νύχια για να υποδεχθείς την άνοιξη
Εάν ψάχνεις έναν τρόπο για να μπεις στο ανοιξιάτικο πνεύμα, τότε είναι ευκαιρία να προσθέσεις λίγη nail art με λουλούδια στο επόμενο μανικιούρ σου. Η nail artist Chelsea King με έδρα το Λος Άντζελες λέει στο Bustle ότι οι πελάτισσες της λατρεύουν τα floral νύχια λόγω του πόσο ευέλικτα μπορούν να είναι, καθώς υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι τρόποι για να διακοσμήσεις με ανθισμένα λουλούδια τα δάχτυλα σου.

Η άποψη της King; «Τα φλοράλ σχέδια είναι η βασική ανοιξιάτικη εμφάνιση στα νύχια, αλλά πάντα εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο με νέους και συναρπαστικούς τρόπους», λέει στο Bustle. Αν και είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς την άνοιξη χωρίς λουλούδια, το υπέροχο με την floral nail art είναι ότι λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο.

Έχοντας αυτό κατά νου, σου προτείνουμε 6 σχέδια νυχιών με λουλούδια που σίγουρα θα εμπνεύσουν το επόμενο μανικιούρ σου.

Μεταλλικές πινελιές

Πρόσθεσε ένα μεταλλικό ποπ σε ένα μανικιούρ σε σχήμα αμυγδάλου με μικροσκοπικά λουλούδια. Αυτό έχει μπρονζέ ρίγες που καμπυλώνονται γύρω από μικρές μαργαρίτες.

Ντελικάτες Μαργαρίτες

Ένα έντονο ροζ σύνολο όπως αυτό, είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσεις την άνοιξη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να διακοσμήσεις με απλές μαργαρίτες ένα καθαρό φόντο.

Γραφικά Σχέδια

Για μια πιο καλλιτεχνική εμφάνιση, ένα μανικιούρ σαν αυτό δημιουργεί λουλούδια χρησιμοποιώντας γραφικά σχέδια, μαυρισμένα πέταλα και παύλες από βερνίκι νέον.

Πέταλα Glitter

Τα ιριδίζοντα λουλούδια με γκλίτερ είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική ιδέα. Αν και έχει μια καθαρή βάση, η γυαλάδα είναι εντυπωσιακή.

Άνθη κερασιάς

Ενώ οι μαργαρίτες και τα τριαντάφυλλα τείνουν να κλέβουν τις εντυπώσεις στα νύχια των λουλουδιών, τα άνθη κερασιάς δημιουργούν επίσης ένα υπέροχο σχέδιο.

Ρομαντικό Κόκκινο

Αν το κόκκινο βερνίκι δεν σου φαίνεται αρκετά ρομαντικό, τα πέταλα που λειτουργούν ως καρδιές σε αυτό το σχέδιο, δημιουργούν μια υπέροχη ανοιξιάτικη εικόνα.