Η έμπνευση που χρειάζεσαι για το μανικιούρ των διακοπών σου

13.07.2021
Η έμπνευση που χρειάζεσαι για το μανικιούρ των διακοπών σου
Φωτεινά χρώματα και παιχνίδια με σχήματα

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για διασκεδαστικά μανικιούρ - οι επιλογές ανάμεσα σε όλα εκείνα τα έντονα χρώματα και τα σχέδια είναι αμέτρητες.

Το μανικιούρ της Megan Fox είναι ένας φόρος τιμής στο Pride

Σύμφωνα με την Julie Kandalec, celebrity nail artist και ιδιοκτήτρια του Julie K Nail Artelier, μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις νυχιών της φετινής σεζόν είναι οι κυματιστές γραμμές. Με αυτό το σχέδιο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70, μπορείς να παίξεις με διαφορετικά looks, από κάτι πολύ διακριτικό μέχρι κάτι που είναι πιο φωτεινό και τολμηρό. "Αν θέλεις κάτι λεπτό, μπορείς να κάνεις δύο απλές κυματιστές γραμμές", λέει η Kandalec. "Ή μπορείς να κάνεις πέντε διαφορετικά χρώματα για ένα ακόμα πιο διασκεδαστικό look".

Δες παρακάτω μερικές ιδέες για το μανικιούρ των καλοκαιρινών σου διακοπών:

Πολύχρωμα γραφικά

Πρόσθεσε μερικά έντονα, πολύχρωμα σχήματα πάνω σε μια ουδέτερη βάση βερνικιού νυχιών για ένα εντυπωσιακό μανικιούρ.

Νέον

Αυτό το γραφικό αλλά απλό σχέδιο νέον προσθέτει ένα χαρούμενο χρώμα σε ένα κατά τα άλλα βασικό μανικιούρ.

Πορτοκαλί και κίτρινι στροβιλισμοί

Αυτό το διασκεδαστικό πορτοκαλί και κίτρινα σχέδιο είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Κυματιστές άκρες γαλλικού μανικιούρ

Προτίμησε κυματιστές, ψυχεδελικές άκρες αντί της κλασικής λευκής απόχρωσης για να προσθέσεις μια ρετρό λεπτομέρεια στο γαλλικό μανικιούρ σου.

Πολύχρωμα smileys

Με ένα συνδυασμό χαμογελαστών προσώπων, παστέλ αστεριών και λευκών μαργαριτών, αυτό το μανικιούρ θα σου φτιάχνει τη διάθεση.

Μωβ μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ

Παίξε με το γαλλικό μανικιούρ και διάλεξε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις μοβ για να δημιουργήσεις μια λεπτή αλλά πολύχρωμη αντίθεση.

Αρνητικός χώρος πολλαπλών αποχρώσεων


Περισσότερα είναι περισσότερο όταν πρόκειται για διακοπές μανικιούρ. Συνδυάστε ένα πλήθος χρωμάτων νυχιών με ένα σχέδιο αρνητικού χώρου για να αποτρέψετε τη δημιουργία τέχνης των νυχιών σας.

Πολλά μοτίβα

Γιατί να επιλέξεις μια τάση όταν μπορείς να επιλέξεις τρεις; Τα αναντιστοιχία μοτίβα και οι ζωντανές αποχρώσεις δημιουργούν ένα φωτεινό και παιχνιδιάρικο μανικιούρ.