Οι «Μικροί Κήποι» του Le Petit Marseillais... σας περιμένουν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

02.05.2017
Σε ένα μοναδικό event σε συνεργασία με τα Καταστήματα Λιανικής Μασούτης, από τις 5 έως και τις 7 Μαΐου! Αθήνα, 4 Μαΐου 2017 – Πώς θα σας φαινόταν να βρεθείτε σε έναν κήπο γεμάτο υπέροχες μυρωδιές στην καρδιά της Θεσσαλονίκης; Το Le Petit Marseillais® σε συνεργασία με τα Καταστήματα Λιανικής Μασούτης, δημιουργεί ένα ξεχωριστό σκηνικό Μικρού Κήπου και φέρνει τα αρώματα και τους ήχους της Γαλλικής εξοχής, στην καρδιά της πόλης!


Σας περιμένουμε όλους από την Παρασκευή 05 Μαΐου έως και την Κυριακή 07 Μαΐου, μπροστά στην ελιά του Μασούτη στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Λευκό Πύργο, για να δώσουμε μαζί μια λάμψη από τη φύση στην καθημερινότητά μας. Για τρεις ημέρες, η παραλία της Θεσσαλονίκης θα μεταμορφωθεί, στο λαμπερό και γεμάτο χρώματα, κήπο του Le Petit Marseillais®,αλλάζοντας για λίγο το πολύβουο και μουντό σκηνικό της καθημερινότητας!
Όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια, να δοκιμάσουν τα προϊόντα του Le Petit Marseillais®, να έχουν τη δική τους καρικατούρα, να κερδίσουν υπέροχα δώρα και πολλά άλλα … που σας τα φυλάμε για έκπληξη! Ελάτε

να γνωριστούμε, να απολαύσουμε τη μαγεία της φύσης και να μεταφερθούμε μαζί στο κόσμο του Le Petit Marseillais®!

Σας περιμένουμε στους Μικρούς Κήπους: 5 έως και τις 7 Μαΐου, από τις 10.00πμ - 20.00 μμ| μπροστά στην ελιά του Μασούτη στην παραλία της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Λευκό Πύργο!
Ελάτε να αφεθούμε στη μαγεία του Le Petit Marseillais®!