Ολοκληρωμένη φροντίδα για την περιοχή των ματιών από τη La Roche-Posay!

25.02.2017
Τα μάτια μας αποτελούν μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Η λεπτή επιδερμίδα της περιοχής των ματιών μας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα μάτια εκτίθενται καθημερινά σε πολλούς εξωτερικούς επιβαρυντικούς παράγοντες όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι φακοί επαφής ή η εκτεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθιστά απαραίτητη την περιποίηση και τη φροντίδα τους.

Η La Roche-Posay φροντίζει και σέβεται τις ανάγκες της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, με μοναδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν 24ωρη εντατική ενυδάτωση, υψηλή ανοχή, αλλά και που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο εμφάνισης δερματικών και οφθαλμικών αντιδράσεων.

Για την περιποίηση και φροντίδα των ματιών μας, η La Roche-Posay προτείνει:

* Την ενυδατική φροντίδα ματιών Hydraphase Intense Eyes * Τη Respectissime Volume Mascara για ανεπανάληπτο όγκο με άνεση

* Τη διφασική λοσιόν για αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ,

HYDRAPHASE INTENSE EYES

Με την Hydraphase Intense Eyes, η καθημερινή ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, γίνεται μια συναρπαστική εμπειρία! O μοναδικός συνδυασμός επιλεγμένων δραστικών συστατικών χαρίζει στο βλέμμα μοναδική φρεσκάδα και νεανική όψη.

Με Υαλουρονικό Οξύ στη σύνθεσή της καθώς και Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, η επιδερμίδα γεμίζει και ενυδατώνεται εντατικά. Χάρη στην ενισχυμένη της φόρμουλα, λειαίνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, ενώ χάρη στην περιεκτικότητά της σε καφεΐνη, αποσυμφορεί τα πρησμένα βλέφαρα.

ΟΦΕΛΗ:

* Η περιοχή των ματιών ενυδατώνεται με διάρκεια

* Τα σημάδια κούραση (σακούλες, μαύροι κύκλοι) μειώνονται

* Το βλέμμα δείχνει ξεκούραστο.

* Δοκιμασμένο κάτω από οφθαλμολογικό έλεγχο, ενδείκνυται ακόμα και για τα ευαίσθητα μάτια. Χωρίς paraben

RESPECTISSIME VOLUME MASCARA

H Respectissime Volume Mascara είναι ιδανική ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα μάτια, χαρίζοντας όγκο και άνεση για βλέμμα που μαγνητίζει! Εμπλουτισμένη με μικροσφαιρίδια όγκου, προσφέρει μήκος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις βαραίνει.

Η σύνθεσή της ενισχύεται με ενεργά συστατικά (Αργινίνη, Ceramides, Πανθενόλη και Υαλουρονικό οξύ) που ενδυναμώνουν, επανορθώνουν και αναζωογονούν τις βλεφαρίδες. Το πολύ απαλό βουρτσάκι της παίρνει μόνο την απαραίτητη δόση προϊόντος, ώστε με 1 μόνο πέρασμα να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΟΦΕΛΗ:

* Με επανορθωτικό δακρυϊκό υγρό και ενδυναμωτικό ορό, περιποιείται τις βλεφαρίδες

* Ελεγμένη κάτω από δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο

* Χωρίς άρωμα και paraben

Κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια, εύθραυστες βλεφαρίδες και χρήστες φακών επαφής

RESPECTISSIME WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER

Αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ με 1 μόνο κίνηση

Ο καθαρισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης των ματιών. Η διφασική λοσιόν καθαρισμού Respectissime Waterproof Eye Make-up Remover, αποτελεί το ιδανικό απαλό ντεμακιγιάζ για τα ευαίσθητα μάτια, καθώς αφαιρεί αποτελεσματικά και άμεσα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ, σε βάθος και χωρίς τρίψιμο. Δεν ερεθίζει τα μάτια και δεν προκαλεί δάκρυα καθώς δεν περιέχει σαπούνι και οινόπνευμα, ενώ έχει ουδέτερο pH.

ΟΦΕΛΗ:

* Υποαλλεργικό προϊόν χωρίς paraben

* Χωρίς χρωστικές και οινόπνευμα

* Χωρίς άρωμα και σαπούνι

* Δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

* Μη φαγεσωρογόνο, ιδανικό και για χρήστες φακών επαφής.