Sea Flower bronzing Powder της ΚΟΡΡΕΣ για ηλιοκαμένη όψη

21.03.2015
Άνθη του βυθού, κοχύλια περίτεχνα σκαλισμένα από τη φύση, αύρα θάλασσας. Οι εμπνεύσεις για τη νέαS/S15 συλλογή μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, εμπνεύσεις που προσφέρουν σχήμα, χρώμα, αλλά και ευεργετική δράση στη νέα Sea Flowers Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής είναι η νέα άφιξη Sea Flower Bronzing Powder –μία μεταξένια πούδρα με εκχύλισμα Άλγης, βασισμένη σε νέα τεχνολογία για ομοιόμορφη εφαρμογή και απόλυτα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Μία παλέτα χρωματιστών «κοχυλιών» για φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη, πολύ πριν την αναλάβουν οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.

Άνθη του βυθού, κοχύλια περίτεχνα σκαλισμένα από τη φύση, αύρα θάλασσας. Οι εμπνεύσεις για τη νέαS/S15 συλλογή μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, εμπνεύσεις που προσφέρουν σχήμα, χρώμα, αλλά και ευεργετική δράση στη νέα Sea Flowers Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής είναι η νέα άφιξη Sea Flower Bronzing Powder –μία μεταξένια πούδρα με εκχύλισμα Άλγης, βασισμένη σε νέα τεχνολογία για ομοιόμορφη εφαρμογή και απόλυτα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Μία παλέτα χρωματιστών «κοχυλιών» για φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη, πολύ πριν την αναλάβουν οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.