Ντεμακιγιάζ εξπρές για τα μάτια

06.03.2009
Πόσες φορές έχεις γυρίσει σπίτι ξημερώματα μετά από ξέφρενο κλάμπινγκ ή μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά και δεν έχεις καμία διάθεση να ξεβαφτείς; Ξανασκέψου το πριν σωριαστείς στο κρεβάτι εκτός αν θες να καταστρέψεις το δέρμα

Πόσες φορές έχεις γυρίσει σπίτι ξημερώματα μετά από ξέφρενο κλάμπινγκ ή μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά και δεν έχεις καμία διάθεση να ξεβαφτείς; Ξανασκέψου το πριν σωριαστείς στο κρεβάτι εκτός αν θες να καταστρέψεις το δέρμα σου και το πρωί να έχεις όψη ρακούν. Μήπως σε δελεάζει το γεγονός ότι με λίγο baby oil μπορείς να ξεβαφτείς τέλεια και σε χρόνο dt;

Βήμα πρώτο: το baby-oil είναι προϊόν ομορφιάς που μετρά χρόνια. Το χρησιμοποιούσε και η μαμά σου ως φυσικό καλλυντικό! Προμηθεύσου λοιπόν ένα μπουκαλάκι οποιασδήποτε μάρκας και μερικά βαμβάκια για ντεμακιγιάζ.

Βήμα δεύτερο: ρίξε λίγο λάδι στο δάχτυλό σου. Προσοχή στην ποσότητα! 2-3 σταγόνες φτάνουν για να ξεβαφτεί καλά ένα smokey-eye. Αλήθεια! Κλείσε το μάτι σου και απαλά τρίψε το λάδι γύρω από τις βλεφαρίδες(πάνω και κάτω). Κάντο με το δάχτυλο αρχικά ώστε να μαλακώσει το μακιγιάζ. Μην τρομάξεις αν κοιταχτείς στον καθρέφτη. Σε λίγο θα έχεις απαλλαχτεί από τη μαυρίλα!

Βήμα τρίτο: τώρα, πάρε ένα κομμάτι βαμβάκι για ντεμακιγιάζ και σκούπισε το σημείο όπου έχεις απλώσει το baby-oil. Κάντο όσες φορές χρειαστεί προκειμένου να φύγει όλο το μακιγιάζ αλλά να θυμάσαι πάντα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Έτοιμη για ύπνο!