5 κορυφαία προϊόντα περιποίησης ώστε να είσαι εσύ η πρωταγωνίστρια του Φθινοπώρου

08.10.2022
5 κορυφαία προϊόντα περιποίησης ώστε να είσαι εσύ η πρωταγωνίστρια του Φθινοπώρου
Με μια νέα σεζόν να ξεκινά, σου δίνουμε μια φθινοπωρινή ανανέωση στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Παρακάτω θα βρεις όλα τα προϊόντα που πρέπει να προσθέσεις αυτή την περίοδο στο πρόγραμμα σου για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σχεδόν όλοι μπορούν να συμφωνήσουν στο ότι το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για μια επανεκκίνηση σε όλα, μα κυρίως στο στυλ. Η χαλαρότητα του Καλοκαιριού δίνει την σκυτάλη στην εγρήγορση και την προσπάθεια του απαιτητικού χειμώνα που έρχεται. Ο καιρός γίνεται πιο κρύος, οι μέρες μικρότερες, και ξαφνικά βρίσκεσαι να επανεξετάζεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Σε αυτό το σημείο λοιπόν δεν προσπαθείς απλώς να προσαρμοστείς στη νέα σεζόν - ψάχνεις επίσης τρόπους για να επαναφέρεις τον εαυτό μας.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη - Η ανανέωση συνήθως συνδέεται με την Πρωτοχρονιά ή την Άνοιξη, αλλά το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την επιρροή και τη σημασία της φθινοπωρινής ομορφιάς. Εκτός από το γεγονός ότι όλοι φαίνεται να θέλουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους αυτή την εποχή, τα προϊόντα ομορφιάς σου, χρειάζονται επίσης ανανέωση. Ο ψυχρός καιρός και οι φθινοπωρινές χρωματικές παλέτες εξάλλου, απαιτούν ενυδατικές κρέμες και μεθυστικά αρώματα που προκαλούν τις αισθήσεις και αλλάζουν τη διάθεση.

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις με το φθινοπωρινό καλάθι αγορών ομορφιάς και σε συνεργασία με το vamma.gr σου προτείνουμε 5 κορυφαία προϊόντα περιποίησης που πρέπει να προσθέσεις στην εναλλαγή αυτή και γενικότερα στην προσπάθεια που θα κάνεις.

Το womenonly.gr και το vamma.gr σου έχουν τα 5 προϊόντα που θα χρειαστείς:

Για άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, κατά της κυτταρίτιδας και το τοπικό πάχος.

Εσκίνη
Καφείνη
Εκχύλισμα καφέ
Γλυκοχανθάνη
Αργανέλαιο
Κοκο perfume
  • Κρέμα Λεύκανσης VAMMA

Άμεση λάμψη, ενυδάτωση, μείωση πανάδων, κατάλληλη για δισχρωμίες.
​​​

4d brightening
hydra vegan cream
υαλουρονικό
κολαγόνο
Βιτ Ε
Αβοκάντο

​Θρέψη , λάμψη, αντιγήρανση , άμεσα αποτελέσματα, λείανση , σφριγυλότητα.

​​​
Πεπτίδια ζαφειριού
VIT C
Πλατίνα
Προβιταμίνη Β5
Βιταμίνη Ε
  • Botox Ορός

​Φοριέται πριν την κρέμα ή πριν το make up.

​​​​

Άμεση σύσφιξη
Λείανση
Εξομάλυνση ανοιχτών πόρων
Προβιταμίνη Β5
Βιταμίνη c
Υαλουρονικό
Κολαγόνο

Φοριέται πρωί και βράδυ απ όλες τις ηλικίες κ πάνω από το make up μας για έξτρα λάμψη.

​​​​​

Μαύροι κύκλοι
Πρηξίματα
Φυσικά συστατικά
Υαλουρονικό
Καφείνη,
Εκχύλισμα αγγουριού
Λάμψη

Vamma.gr
Στο vamma.gr θα βρεις προϊόντα ιδιαίτερα προσεγμένης φόρμουλας με εξαιρετικά αποτελέσματα και φυσικά συστατικά. Το φαρμακείο είναι ανοιχτό καθημερινά και Σάββατο παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες και τα συνήθη προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές πάντα με χαμόγελο και κέφι. Επιπλέον σου παρέχει δωρεάν εφαρμογή προϊόντων ομορφιάς πριν από κάθε αγορά για να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.vamma.gr εγγυάται την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σου τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά της ελληνικής επικράτειας.

%PHOTO14%

Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 282, Νίκαια, 184 53

Email: [email protected]

Καλέστε μας: 21 0495 0080

facebook

instagram