Αυτό είναι το πιο αναπάντεχο hot trend φρυδιών για αυτή τη σεζόν

15.09.2022
Αυτό είναι το πιο αναπάντεχο hot trend φρυδιών για αυτή τη σεζόν
Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις και να διατηρήσεις την ιδιαίτερη και εκκεντρική τάση

Τα λευκασμένα φρύδια ακολουθούν τα βήματα των λεπτών φρυδιών εμπνευσμένων από τη δεκαετία του '90: Είναι αμφιλεγόμενα αλλά πολύ σύγχρονα.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις 5 συγκεκριμένα σημεία του σώματος σου

Υπάρχουν πολλές celebrities που έχουν δοκιμάσει αυτή την τάση φέτος, όπως η Kendall Jenner—η οποία άσπρισε τα φρύδια της για το Met Gala του 2022—η Lizzo, η Lily James και η Dove Cameron, καθώς και η Bella και η Gigi Hadid και η Julia Fox. Πιο αξιοσημείωτη, ωστόσο, ήταν η Kim Kardashian: Η influencer και επιχειρηματίας πόζαρε με λευκά φρύδια για το τεύχος «American Dream» του περιοδικού Interview, προκαλώντας ένα ακόμη κύμα ενδιαφέροντος για την εκκεντρική τάση. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Cloud Nine, οι αναζητήσεις στο ίντερνετ για τα λευκασμένα φρύδια υπερδιπλασιάστηκαν μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας από την Kardashian στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το hashtag #bleachedbrows έχει συγκεντρώσει συνολικά 515 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Η επιλογή της Selena Gomez είναι η μεγάλη τάση μανικιούρ για το φετινό Φθινόπωρο

Η τάση των λευκασμένων φρυδιών
Οι διασημότητες και οι σχεδιαστές λατρεύουν ξεκάθαρα την τάση των λευκασμένων φρυδιών, αλλά γιατί είναι τόσο δημοφιλή αυτή τη στιγμή; Σύμφωνα με τον ειδικό στα φρύδια των διασημοτήτων Joey Healy, η τάση είναι μια ακόμη εξέλιξη της δεκαετίας του '90 και της αισθητικής Y2K. «Οι άνθρωποι κοιτάζουν προς τα πίσω και είναι πρόθυμοι να πάρουν περισσότερα ρίσκα αυτές τις μέρες», λέει ο Healy.

«Σε αυτόν τον κόσμο, όπου προσπαθούμε να βγούμε από την πανδημία, οι άνθρωποι θέλουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους και να επανεφεύρουν τον εαυτό τους με κάτι φρέσκο ​​και νέο», συνεχίζει ο Healy. «Ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να το πετύχεις, οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάνουν ένα τολμηρό βήμα και πραγματικά να βγουν έξω από το κουτί». Λέει επίσης ότι η τάση εμπνεύστηκε από την πασαρέλα, όπου ξεκάθαρα εξακολουθεί να κυριαρχεί.

Πώς να λευκάνεις τα φρύδια σου
Οι ειδικοί στα φρύδια παγκοσμίως προτείνουν να μην λευκάνεις μόνη σου τα φρύδια σου: Πρέπει να επισκεφτείς έναν επαγγελματία
. Αν όμως επιμένεις να το κάνεις μόνη σου, δοκίμασε ένα λευκαντικό για τις τρίχες του προσώπου, για να αφαιρέσεις τη χρωστική των φρυδιών σου. «Λειτουργεί καλύτερα όταν κάνεις ένα φρύδι από μαύρο σε σκούρο καφέ ή σκούρο καφέ έως μεσαίο καφέ, αλλά αν το αφήσεις για πολύ, μπορεί να αρχίσουν να γίνονται πορτοκαλί», λέει, σημειώνοντας ότι το προϊόν δεν έχει τόνερ. Επομένως, εάν θέλεις μια συγκεκριμένη απόχρωση του ξανθού, είναι καλύτερο να επισκεφθείς έναν πραγματικό χρωματιστή μαλλιών που θα μπορεί να διορθώσει το χρώμα.

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και να έχεις υπόψη σου ότι η χλωρίνη είναι πολύ πιο ισχυρή από τις κανονικές βαφές φρυδιών. «Βεβαιώσου ότι δεν στάζει κοντά στα μάτια σου και εάν αισθάνεσαι ερεθισμό του δέρματος, αφαίρεσε το αμέσως», συμβουλεύει ο Healy. Στη συνέχεια, μόλις το αφαιρέσεις, φρόντισε να ξεπλύνεις καλά τα φρύδια με βρεγμένα μπαλάκια βαμβακιού.