Η Hailey Bieber κυκλοφόρησε τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης

19.06.2022
Η Hailey Bieber κυκλοφόρησε τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης
Είσαι έτοιμη για λαμπερό και νεανικό δέρμα;

Η Hailey Bieber υπόσχεται να χαρίσει μια υπέροχα δροσερή επιδερμίδα σε όλους με το λανσάρισμα της δικής της μάρκας περιποίησης της επιδερμίδας, Rhode. Με την πρώτη επιμελημένη έκδοση του Rhode να κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, θα μπορεί κανείς να δοκιμάσει τα νέα προϊόντα περιποίησης δέρματος, αλλά να είσαι σίγουρη ότι η Bieber έχει κάνει την έρευνά της.

Πώς θα προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για το καλοκαίρι

Με το Rhode, το λαμπερό δέρμα ανήκει στις υποσχέσης της νέας αυτής σειράς περιποίησης της επιδερμίδας. Το μοντέλο φημίζεται για το αξιοζήλευτο δέρμα της και τα τρία πρώτα απαραίτητα για την περιποίηση του δέρματος που κυκλοφόρησε είναι το Peptide Glazing Fluid, η Barrier Restore Cream και το Peptide Lip Treatment.

Περιγραφόμενη ως μια απαλή, αποτελεσματική σειρά περιποίησης δέρματος, η αποστολή της Bieber είναι να έχει προϊόντα που θα "χαρίσουν άμεση θρέψη και λάμψη, αλλά και θα επανορθώσουν, θα προστατέψουν και θα θρέψουν το δέρμα για διαρκή αποτελέσματα που αποκαλύπτονται με την πάροδο του χρόνου", σύμφωνα με δήλωση. Τι ακριβώς όμως είναι τα τρια αυτά πρώτα προϊόντα που κυκλοφόρησαν;

Peptide Glazing Fluid
Αυτό το ελαφρύ και γρήγορα απορροφητικό τζελ ορού θα είναι το ιδανικό για μια δροσερή λάμψη - και είναι το κλειδί για την λάμψη της Bieber. Η νιασιναμίδη βρίσκεται στη λίστα συστατικών για την αντιμετώπιση της υφής και του τόνου, ενώ το λάδι marula ασχολείται με την επιδιόρθωση των φραγμών. Συνιστάται να το χρησιμοποιείς μετά τον καθαρισμό και πριν εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα - πρωί και βράδυ.

Rhode Barrier Restore Cream
Η κρέμα Rhode Barrier Restore είναι ένα εντατικό ενυδατικό υπερ-προϊόν φτιαγμένο με όλα τα καλύτερα συστατικά. Αυτή η ενυδατική κρέμα θα ανακουφίσει, θα καταπραΰνει και θα αποκαταστήσει τον φραγμό του δέρματός σου με την αντιοξειδωτική και πεπτιδική της σύνθεση. Η συμπερίληψη των πεπτιδίων είναι το μυστικό για να διατηρείς το δέρμα σφριγηλό, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου, γεγονός, όπως φαίνεται, το οποίο η Bieber γνωρίζει καλά καθώς και τα τρία αυτά προϊόντα διαθέτουν τη σειρά των αμινοξέων. Έχει επίσης βούτυρο καριτέ, το οποίο μαλακώνει και ενυδατώνει και το ακάι που χρησιμοποιείται για αντιοξειδωτική προστασία.

Rhode Lip Treatment
Τα σκασμένα χείλη είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα φροντίδας του δέρματος. Δεν είναι μόνο αισθητικά ενοχλητικά αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ επώδυνα. Αυτή η περιποίηση χειλιών παρέχει την προστασία που χρειάζεσαι. Διατίθεται σε μια ποικιλία επιλογών, όπως χωρίς άρωμα, με άρωμα αλατισμένης καραμέλας και άρωμα καρπούζι.