Οι στόχοι ομορφιάς που αξίζει να βάλεις για το 2022

31.12.2021
Οι στόχοι ομορφιάς που αξίζει να βάλεις για το 2022
Κάνε το δέρμα σου πιο υγιές και λαμπερό με αυτά τα βήματα

Όταν κάτι τελειώνει, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή. Έτσι, με το τέλος του 2021 καλωσορίζουμε το 2022, και ενώ κάθε χρόνο παίρνουμε αποφάσεις σχετικά με την υγεία, την καριέρα, τη φυσική μας κατάσταση, αλλά και τις σχέσεις μας, φέτος αξίζει να κάνουμε μακροπρόθεσμους στόχους και για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Πώς να κάνεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου πιο βιώσιμη το 2022

Αυτή τη νέα χρονιά, αξίζει να δεσμευτούμε σε επιλογές περιποίησης του δέρματος που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά. Δες παρακάτω ποιους στόχους μπορείς να ακολουθήσεις το 2022 για να να αποκτήσεις πιο υγιές και λαμπερό δέρμα από ποτέ

Βάλε την αντηλιακή προστασία νούμερο ένα προτεραιότητα
Ένα πράγμα που έχουμε μάθει σε όλη τη διαδρομή περιποίησης της επιδερμίδας μας, είναι ότι το αντηλιακό είναι μια ανάγκη και είναι εξαιρετικά απαραίτητη για το δέρμα. Είτε είσαι στο σπίτι είτε βγαίνεις έξω, το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα για καλύτερη και πιο απαλή υφή. Όταν βγαίνεις στον ήλιο, μπορείς να καλύψεις τις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος, αλλά η χρήση αντηλιακού σε καθημερινή βάση είναι απαραίτητη.

Επανάφερε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου
Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας είναι αναγκαίο να ενημερώνεται και να ανανεώνεται με την αλλαγή της εποχής. Με την πτώση της θερμοκρασίας, το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τον τύπο του δέρματός σου και να προτιμήσεις προϊόντα που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς και ταιριάζουν στις ανάγκες σου.

Κάνε τους ορούς και τα λάδια προσώπου σύμμαχό σου
Μερικές σταγόνες ορού ή λαδιού προσώπου την ημέρα κρατούν το δέρμα σου ενυδατωμένο και η τακτική χρήση τους όχι μόνο κάνουν το δέρμα ελαστικό αλλά το κρατούν επίσης τονωμένο και καθαρό.

Πες "ναι" σε μια τακτική ρουτίνα περιποίησης σώματος
Το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπό μας αλλά είναι εξίσου σημαντικό να είμαστε επιμελείς και σε ό,τι αφορά το σώμα μας, ειδικά το Χειμώνα.

Ξεκίνησε μια αντιγηραντική ρουτίνα
Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε, αλλά με τον καιρό το δέρμα μας χρειάζεται τα κατάλληλα προϊόντα και δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μια ρουτίνα αντιγήρανσης. Το σωστό είδος προϊόντων θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των σημαδιών γήρανσης και θα αναδείξει την επιδερμίδας σου.