Τα μυστικά της Jennifer Aniston για νεανικό και λαμπερό δέρμα

11.06.2021
Τα μυστικά της Jennifer Aniston για νεανικό και λαμπερό δέρμα
Στα 52 της, η ηθοποιός δίνει το παράδειγμα άψογου δέρματος και ομορφιάς

Το reunion των Friends ήταν ένα από τα πιο συζητημένα events της χρονιάς, και μέσα στη συγκίνηση της επανασύνδεσης και τα γέλια που προκαλεί η πιο αγαπημένη παρέα της τηλεόρασης όλων των εποχών, μια σκέψη φαίνεται πως ήταν αρκετά κοινή στο μυαλό των περισσότερων από εμάς: "Πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο λαμπερή η Jennifer Aniston;"

Η Gwyneth Paltrow έδωσε μία από τις χειρότερες συμβουλές περιποίησης του δέρματος

Η 52χρονη ηθοποιός μοιάζει αρκετά με το πώς ήταν τη δεκαετία του '90, αλλά η αλήθεια είναι πως η λάμψη και η ομορφιά αυτή δεν προήλθε από ένα προϊόν θαύμα. Όπως είχε πει σε συνέντευξη της στους Los Angeles Times, οφείλει την εντυπωσιακή της εμφάνιση από τον συνδυασμό διάφορων παραγόντων: επιλογές τρόπου ζωής, περιποίηση δέρματος και φυσικά, καλά γονίδια. Στη συνέντευξη, είχε αναφέρει λεπτομερώς όλα όσα την έχουν βοηθήσει και είχε μοιραστεί μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές.

Δεν παραλείπει ποτέ την ενυδατική κρέμα και το αντηλιακό
Η Aniston χρησιμοποιεί καθημερινά μια ενυδατική λοσιόν την οποία χρησιμοποιεί από τότε που ήταν έφηβη, χάρη στη μαμά της. "Είμαι άτομο της συνήθειας. Έχω ένα μπουκάλι παντού, στο αυτοκίνητό μου και σε όλα τα μπάνια μου. Την εφαρμόζω μόλις βγω από το ντους πριν στεγνώσω εντελώς".

"Αυτό που μετανιώνω περισσότερο είναι το πόση ηλιοθεραπεία έκανα χωρίς αντηλιακό", είχε δηλώσει. Παρόλο που εξακολουθεί να λατρεύει να κάθεται στον ήλιο και να παίρνει άφθονη βιταμίνη D, τώρα βασίζεται σε μπρόνζερ σώματος και σπρει μαυρίσματος για μια πιο ηλιοκαμμένη εμφάνιση.

Κάνει ακριβές θεραπείες προσώπου, αλλά χωρίς υπερβολές
Η Aniston λατρεύει επίσης να δοκιμάζει διάφορες τάσεις φροντίδας στο σπίτι. Τον Οκτώβριο, είχε δηλώσει σε συνέντευξη της ότι ορκίζεται σε δύο δονούμενα εργαλεία μασάζ προσώπου που σμιλεύουν, αλλά πέρα από τις φανταχτερές (και ακριβές) συσκευές προσώπου, πρέπει πάντα να θέτονται κάποια όρια. "Δε θα έβαζα ποτέ βδέλλες στο πρόσωπό μου", είχε πει, ενώ παραδέχθηκε ότι αντιτίθεται σε ένα δημοφιλές αντιγηραντικό συστατικό: τη ρετινόλη.

Gigi Hadid: Μοιράστηκε ένα beauty tip που κανείς δεν πρέπει να ακολουθήσει

Είναι ο επιστήμονας της επιδερμίδας της
Η Aniston λατρεύει να παίρνει προβιοτικά για να διατηρήσει τα επίπεδα των υγιών βακτηρίων της ισορροπημένα, ενώ είχε πει ότι παίρνει ένα συμπλήρωμα κάθε μέρα. "Έχω εμμονή με την υγεία του δέρματος και μελετάω συχνά. Όλα αυτά είναι συναρπαστικά για μένα".

Τρώει τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά
"Πιστεύω ότι όταν τρως ζάχαρη και κακά τρόφιμα, τα άσχημα αποτελέσματα θα φανούν στο πρόσωπο, το σώμα και την ενέργεια", είχε πει η ηθοποιός. Λατρεύει να καταναλώνει αβοκάντο γιατί πιστεύει ότι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα με τα οποία μπορεί κανείς να τροφοδοτήσει τον εαυτό του, ενώ ορκίζεται επίσης στο τζίντζερ γιατί είναι αντιοξειδωτικό, αλλά και τα σπαράγγια.

Γυμνάζεται τακτικά
Για να διατηρήσεις το δέρμα σου φρέσκο και λαμπερό, θα πρέπει να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. "Βρες κάτι να κάνεις που θα σοκάρει λίγο το σώμα σου", προτείνει η Aniston, που κάνει τακτικά μποξ και γιόγκα.

Αποφεύγει το άγχος με όποιον τρόπο μπορεί
Η Aniston συνιστά την καθημερινή ψηφιακή αποτοξίνωση και το διαλογισμό για να διατηρούνται τα επίπεδα του άγχους υπό έλεγχο. "Κάνω 20 λεπτά το πρωί και το βράδυ. Συνήθως το κάνω ακριβώς πριν πάω για ύπνο και με βοηθάει πραγματικά".