Οι "χρυσοί" κανόνες της Victoria Beckham για νεανική επιδερμίδα

15.02.2021
Οι "χρυσοί" κανόνες της Victoria Beckham για νεανική επιδερμίδα
Η σχεδιάστρια μόδας δηλώνει: "Αγκαλιάζω και γιορτάζω αυτό που είμαι και προσπαθώ να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου"

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl, Victoria Beckham, εκτός από τη σημαντική της συμβολή στο χώρο της μόδας, έχει φτιάξει και το δικό της brand ομορφιάς της, Victoria Beckham Beauty. Η ίδια, όπως έχει δηλώσει, δεν μάχεται με το χρόνο. "Δεν προσπαθώ να γυρίσω το χρόνο πίσω ή να δείχνω νεότερη. Αγκαλιάζω και γιορτάζω αυτό που είμαι και προσπαθώ να είμαι η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου, όχι απλά για να δείχνω καλά, αλλά και για να νιώθω καλά".

Δες και αυτό: Η σωστή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιείς από κάθε προϊόν στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σου

Δες παρακάτω τι κάνει για να διατηρεί την επιδερμίδα της υγιή και νεανική:

Υγιής διατροφή σημαίνει υγιές δέρμα
Η διατροφή παίζει βασικό ρόλο στην συντήρηση της καλής κατάστασης της επιδερμίδας της. Όπως έχει πει η ίδια, "Όταν ήμουν νεότερη δεν καταλάβαινα πόσο βλαβερά είναι τα ανθρακούχα ποτά για την υγεία. Τώρα τρέφομαι υγιεινά, τρώω πολύ αβοκάντο και λιπαρά ψάρια και ξηρούς καρπούς που είναι πολύ ευεργετικά για την επιδερμίδα και τη γενικότερη ευεξία".

Ο ατμός είναι σύμμαχος
Οι θεραπείες με ατμό είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα της, απομακρύνοντας κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ από τους πόρους. Ακόμη κι όταν ταξιδεύει, δεν αποχωρίζεται αυτή τη συνήθεια, με τη βοήθεια ενός φορητού steamer.

Αυτό το είδες; Το φρούτο-υπερτροφή που μπορεί να γίνει το κλειδί για υγιές, λαμπερό δέρμα

Η δύναμη του πάγου
Η Victoria έχει πει: "Όταν ξυπνάω με πρησμένο πρόσωπο, βυθίζω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή να παίρνω μερικά παγάκια και να τα κυλάω στο πρόσωπό μου για να μειώσω το οίδημα".

Ξεκινά τη μέρα σωστά
Στην star αρέσει να ξεκινά τη μέρα της με ζεστό νερό με λεμόνι για αποτοξίνωση, στο οποίο προσθέτει μερικές κουταλιές μηλόξυδο.