Angelina Jolie: Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ

10.02.2021
Angelina Jolie: Αυτό είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται ποτέ
Το βίντεο σε συνεργασία με τη βρετανική Vogue

Τα βίντεο In the Bag της βρετανικής Vogue είναι πλέον θεσμός, με διάφορες celebrities να μοιράζονται με το κοινό όσα έχουν πάντα στην τσάντα τους. Αυτή τη φορά, η Angelina Jolie άνοιξε το σπίτι της, φωτογραφήθηκε και μίλησε για την οικογένειά της, την περίοδο θεραπείας μετά το χωρισμό της με τον με τον Brad Pitt, τη μητρότητα και το βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει.

Δες και αυτό: Rosie Huntington Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Εκτός αυτών όμως, η πανέμορφη ηθοποιός μοιράστηκε όλα όσα δεν αποχωρίζεται ποτέ, και μεταξύ τους και το προϊόν που χρησιμοποιεί πάντα για την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Πρόκειται για ένα υδαρές λάδι προσώπου για επανόρθωση και σύσφιγξη του προσώπου, που συνδυάζει την φρεσκάδα ενός παραδοσιακού ορού με την έντονη θρέψη ενός ελαίου, το οποίο κλείνεται σε micro-drops, απελευθερώνεται την τελευταία στιγμή στην επαφή με το δέρμα και απορροφάται αμέσως. Το άρωμά του, συνδυασμός μελιού και φρέσκων λουλουδιών, αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser και είναι το signature scent σε όλα τα προϊόντα της σειράς Abeille Royale.

Δες το βίντεο: