Rosie Huntington Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

02.02.2021
Rosie Huntington Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της
Πώς το μοντέλο διατηρεί αψεγάδιαστη την επιδερμίδα του

Δεν είναι ασυνήθιστο για τα μοντέλα να αγαπούν την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας. Η Rosie Huntington-Whiteley λατρεύει την ομορφιά τόσο πολύ, που ξεκίνησε μια δική της επιχείρηση με το όνομα Rose, Inc.

Δες και αυτό: Το φρούτο-υπερτροφή που μπορεί να γίνει το κλειδί για υγιές, λαμπερό δέρμα

Στο νέο επεισόδιο του Go to Bed with Me, η Huntington-Whiteley μοιράζεται μερικά τα μυστικά ομορφιάς της. Το μοντέλο τυλίγεται σε μια αφράτη πετσέτα μετά από ένα μεγάλο, χαλαρωτικό μπάνιο - αλλά δεν επιλέγει μια βασική, απλή πετσέτα. Η ίδια προτιμά τις αντιβακτηριακές πετσέτες προσώπου και σώματος, οι οποίες τη βοηθούν να διατηρεί το δέρμα της καθαρό.

Αυτό το είδες; Η σωστή ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιείς από κάθε προϊόν στη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας σου

Μετά τον καθαρισμό, η Huntington-Whiteley εφαρμόζει την κρέμα ματιών της πριν εφαρμόσει τον ορό. Με αυτόν τον τρόπο, η κρέμα δημιουργεί ένα φράγμα και τα μάτια της είναι λιγότερο επιρρεπή στον ερεθισμό.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα εργαλείο microneedling πριν εφαρμόσει έναν ορό ρετινόλης. "Αυτό έχει αντικαταστήσει την ενυδατική κρέμα για μένα. Δεν χρησιμοποιώ παραδοσιακή ενυδατική κρέμα στη ρουτίνα μου", λέει η ίδια. Προτιμάει τους ορούς με γλυκολικό οξύ, επειδή κάνει ελαφριά απολέπιση και βοηθά στην αποφυγή συμφόρησης του δέρματος.

Δες το βίντεο: